Lintjesregen 2002 UTRECHT

Abcoude

Ridder ON G.J. van Luijn

Amersfoort

Lid ON A. Hooijer, Hoogland A.H. Kokee A.J.W. Heijmen C.H.P. Everhardus J.G. Voormeulen J.G.N. van Leersum J.P.M. Modderman J.R.G.L. Roeten, Hoogland Mw. A. van Vessem-Bakkenes Mw. A.J. van Zweeden-van Gelder Mw. C.M. den Hond-van der Made Mw. J.M.T. Dijkstra-de Bont W.A.C. Hartman, Hoogland Ridder ON C.A. van Kalveen drs. J.P. de Vries

Baarn

Lid ON H.G. van Westerlaak J. van Ketel J.W. Kouwenberg L.A. van Gelder Mw. C.G. Metzger, vrijwilligster Mw. G.B. Roskamp-Nijenhuis Mw. J.G.M. van Wilpen-Koeleman Mw. W.M.J. Tolboom-Hart, penningmeester van de E.H.B.O.-vereniging P. Schmidt, huisarts S. Verkade Ridder ON mr. J.H.L. Meerdink

Breukelen

Lid ON H.A. Verhoef, Kockengen H.G. van der Meijden H.J. van Es Mw. M. Goedegebuure-Oosterom P. Dijkstra Officier ON drs. C. van Zadelhoff Ridder NL prof.dr. J.J. Geuze, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Kockengen Ridder ON Mw. mr. M.W. van Dijk-Witjas

Bunnik

Lid ON J.B. van Hattum, secretaris van de Dovenvereniging De Domstad te Utrecht Mw. C.C. van Echtelt-Maatman, Werkhoven Officier ON prof.dr. J.H.H. Thijssen, hoogleraar aan de universiteit Utrecht R.L. de Coole

Bunschoten

Lid ON A. ter Beek, penningmeester Landelijke Rijvereniging en Ponyclub De Gouden Adelaar A. van Twillert D. Duijst D. van Twillert J. Brons J. Huisman J. Korpadi J. van Twillert, oud-ouderling en scriba van de Christelijke Gereformeerde Kerk Mw. A. van Diermen-van de Groep, bestuurslid van het actiecomité Noorderkerk Mw. E. Ootjers-Kramer Mw. G. de Graaf-van Diermen Mw. H. Hopman-Muijs Mw. K. Blankesteijn-Zwaan, algemeen bestuurslid van de vereniging voor gezondheidszorg Helpt en Steunt Elkaar T. Gerrits V. Koelewijn

De Bilt

Commandeur NL prof.dr.ir. J.A.M. Bleeker, algemeen directeur van de Stichting Ruimte Onderzoek Nederland/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Bilthoven Lid ON drs. W.P.A.M. Hoebink, Groenekan H.J. Blonk, Bilthoven J.A.J. Berk, Bilthoven Mw. H.G. Rijksen-Landman, Maartensdijk Mw. J.G. Medema-Heeringa, Bilthoven Mw. L.G.G. Bokern-Rondagh, oud-koster van de H. Laurentiuskerk te Bilthoven W. Zaal, Bilthoven Officier ON drs. J. Bouma Ridder ON dr. J.J. Vos, Bilthoven mr. L.A.M. van Zenderen, secretaris van het College Bouw Ziekenhuisvoorzieningen prof.dr. M.B. Kiauta, onder andere hoofdredacteur van Odonatologica, Bilthoven

De Ronde Venen

Lid ON C. van Ankeren, Wilnis R.G.M.C. de Jong, Mijdrecht

Doorn

Lid ON drs. E.L. Brinkhuis E. van Beek, erelid van de Voetbalvereniging D.E.V. mr. W.J. Doude van Troostwijk Mw. J.H. Marquart-Huijsman Ridder ON J.H. Menkveld MBA

Driebergen-Rijsenburg

Lid ON C.B. Vreeke H.A. van Til, secretaris van de Sectie Geldwerving van de Samen-op-Weg-Kerken, tevens voorzitter van de Interkerkelijke Commissie Geldwerving ing. C.W. van Dam J.D.H.G.C. Geerlings, voorzitter van de Stichting Driebergen-Rijsenburg Vroeger en Nu Mw. J. van Soest-van Deventer, propagandiste voor de VNB Nationale Bedevaarten Mw. J.H. van Dam-Kaemingk Mw. M.H. van Rijswijk-Kip, vrijwilligster Mw. W. Staring-Traarbach, coördinator van de winkel in Verpleeg- en Verzorgingshuis Beukenstein Ridder ON drs. H.H.H. Heemskerk RA H.J. van Barneveld

Eemnes

Lid ON C. van Rijsdam

Houten

Lid ON A.T.J. Boogers J. Verweij J.J. Kleijn

IJsselstein

Lid ON K. van Vliet Mw. G.I. van den Berg-Scholtus Mw. J. Dorrestijn-Meerveld Ridder ON J.G. Harskamp mr. J.H.S.G.K. Timmermans

Leersum

Lid ON J.H.L. Stijn J.M. van der Valk Mw. A. de Vries-Eikelenboom, penningmeester van de Stichting Tafeltje-dek-je Mw. L.E. Rikkert-Janssen Ridder ON A. Bos M.E. Bekker

Leusden

Lid ON J.J. van Burgsteden, Achterveld J.J.A. van Liebergen L.J.J. Berg Mw. J.C. Pronk-Bokkers, vrijwilligster in het woon- en zorgcentrum St. Joseph te Achterveld

Lopik

Lid ON A. Romijn, Polsbroek A.J. Pardoel, Benschop C. van Dam, Polsbroek G.J. Buijs H.A.G. de Haaij, lid, oud-bestuurslid van de Voetbalvereniging Benschop, Benschop H.W. Luten J.J. van Schaik, Benschop J.W. Carton L.R. van Vliet, Benschop Mw. A.M.M. Mulder-van Zuijlen Mw. A.T. Overbeek, Benschop Mw. E. de Bruijn-van Ieperen, bestuurslid van de Buurtvereniging De Uitweg te Lopikerkapel Mw. G. van Ettinger-Verhoog Mw. J. Sluis-van Soolingen, bestuurslid van de Buurtvereniging De Uitweg te Lopikerkapel Mw. S.T. Schaik-van Dam, Benschop

Maarn

Lid ON E.N. van Doorn, Maarsbergen Ridder NL prof.dr. H.A.J. Oonk, hoogleraar aan de Universiteit Utrecht Ridder ON M. Pater

Maarssen

Lid ON A.C. Hartings C.J. Odijk de heer A. Friedhoff, voorzitter van het comité Maarssen van de Nederlandse Hartstichting Mw. A.L. Heikoop-Kooij Mw. L.J.M. Pakkert-Voorbraak, secretaris van De Zonnebloem Officier ON drs. G.E. Acton Ridder ON J.C. Berg

Montfoort

Lid ON J.A. van Rossum M.L. Pak Mw. C.M.C. van Beers-Spoor Mw. J. Hanko-Kamphuis Mw. N.A. Pak-Heij

Nieuwegein

Lid ON A. Levijn, organist van verschillende Gereformeerde en Nederlandse Hervormde kerken te Amsterdam, tevens organist van de Hervormde Gemeente Vreeswijk-Nieuwegein drs. D.W. Kievit

Oudewater

Lid ON Mw. J.L. Kwakernaak-Hoogendijk, Hekendorp

Renswoude

Lid ON W. Oskamp Ridder ON J.T. Wolleswinkel

Rhenen

Lid ON F. Bol H. van Batenburg, Elst H. van den Berg, Elst J. van Vendeloo, Elst Ridder ON dr. ir. H. Hoestra H.E. Quint, Elst

Soest

Lid ON J. den Oude Mw. C.D. van der Beek-van Dok, bestuurslid van de Cliëntenraad van het Woonzorg Centrum Mariënburg Mw. E.E. Vischer-Diepgrond, algemeen directeur van de Stichting Zorgcentra Soest Mw. J.C.A. Pleij-van Kersbergen, Soesterberg Mw. M.T. Schulte-Erftemeijer T. van der Meer, bestuurslid van de Dam Vereniging Soest Baarn Ridder ON A. Peters, programmamaker en producent E.E. Veldkamp K. van Brandwijk-Wiltjer, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein L. Witkamp Mw. E.G.A. Hoksbergen-Evers, penningmeester van de Derde Wereld Groep Soest P. Kiel, musicus reserve-luitenant-kolonel E.J. Schoemaker, van het wapen der cavalerie, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein

Utrecht

Lid ON A.J. de Wit, Vleuten A.J.A. Corandewal D. de Bruin drs. J. van Leijenhorst, gemeenteraadslid van Utrecht E.J. Gouda, hoofdtrainer bij de Kempo Vereniging Shaolin Ch'uan Fa F. Grit H.A. Berkien, kleinkunstenaar L.G. Waterman Mw. A.M. van Oord-Groen, De Meern Mw. D.P. Prak-Schot Mw. drs. M.T. Braams-Beversluis Mw. J.M. de Bruin-Veenhof Mw. M.A. de Grunt-Zohlandt N.J. Visser T.J. Scheepmaker Officier ON dr. A.P.M. Baede, hoofd Klimaatonderzoek en Seismologie bij Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut te De Bilt. drs. T.J. van Loon, directeur van de Nederlandse Organisatie Vrijwilligerswerk Ridder ON A. Saadaoui A.J.H. Diemel, Vleuten dr. J.J. Visser dr. W.M.A. Smit drs. H. Heikens J.A. van Schaik M. Lagmouch Mw. A.A. van Es-Reijmerink, kaderlid van de Vereniging Spierziekten Nederland Mw. H.E.M.E. Ernst, zakelijk leider van 'De Paardenkathedraal' te Utrecht P.G.M. de Ruijter S. Rambocus

Veenendaal

Lid ON H. van Laar J.W. van Schuppen Mw. D.F. Hofenk-van Beek Ridder ON A. Tromp J. de Ruiter T. de Ruiter

Wijk bij Duurstede

Lid ON J. van der Linden Mw. J. Boer-van Overeem Mw. M.A.J. Leensen-van der Zwaluw, vrijwilligster, penningmeester van de afdeling Wijk bij Duurstede/Cothen van het Nederlandse Rode Kruis T.A.H. de Bruijn

Woerden

Lid ON A.J. Gijsbertsen C. Boevée H. Brundel, Harmelen K. Muijt, Kamerik L. Hoogendoorn L.G. Kruithof, administrateur van de Commissie van Administratie en Beheer van de Gereformeerde Kerk Mw. A.M. Smit-van der Horst Mw. J.A.H. van Leeuwen-Blok, Kamerik P. Bremmer, Zegveld Ridder ON C.C. To Mw. I.A. Kemp-van Oostveen, Zegveld

Woudenberg

Lid ON J.D. Gruteke Ridder ON J.C. Schreuder Mw. A. Westerink-Brons

Zeist

Lid ON A. Tieman A.C.J.T.M. Janssen, scoutingleider van de scoutinggroep De Woudlopers en van de scoutinggroep De Luchtvaart A.F.C. Melchoir C.D. Notenboom, , vice-voorzitter Stichting Milieuzorg G. Vink, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein J.C.F.M. Godthelp, vice-voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging Mw. A.B. Steinberg Mw. T.R. Boekhoven-Eikema, Bosch en Duin N. de Gooijer, organist van de Nederlands Gereformeerde Kerk W.J. Westerhout Officier ON dr. J. Wilting, managing director Utrecht Institute for Pharmaceutical Sciences prof.dr. E.J. Ruitenberg, Bosch en Duin Ridder ON A. Steensma