Lintjesregen 2002 TWENTE

Almelo

Lid ON C. Jonkman F. Mensink H.J. Nijland H.W. Kamerhuis Mw. G. Kleinburink Officier ON G.J.J. Plegt Ridder ON J. Bijker J. Krol J.B. Boersbroek T. Mooiweer

Borne

Lid ON Mw. J.F. Roozeveld van der Ven-Voeten, , vrijwilligster voor kansarme bevolkingsgroepen te Chili

Denekamp

Lid ON A.J. Snijders B.M. Hemmer H.G.J. Oosterbroek, Rossum H.H.J. van Zuilekom, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging De Katholieke Ootmarsumse Sport Club, Ootmarsum ing. F.P.P. Swennenhuis, Ootmarsum J. Damhuis Mw. G.E. Kiphardt-Rolink, Deurningen Mw. G.H.M. de Lenne, Saasveld Mw. G.M. Knippers, mantelzorgster Ridder ON A.B. Schulten, Agelo ing. G.H.J. van Beurden

Enschede

Lid ON Mw. A.C. Feil-van Kekem Ridder NL ir. H.E.M. Stassen, voorheen directeur van Biomassa Technologie Groep B.V. (BTG) Ridder ON J.F. Oostindie K. Ganeshi W. Dijkstra W. Doeleman

Haaksbergen

Lid ON A.A.M. Hilderink Mw. H.J. Lansink-Oortmann Ridder ON B.G.J. Exterkate ing. H.D. Rijpma Mw. C.J. van der Graaf

Hellendoorn

Lid ON A. Voorhorst, voorzitter van de Wijk- en Speeltuinvereniging De Blokken te Nijverdal F. de Ruiter G.J.J. ter Avest, Nijverdal H. ten Cate, Nijverdal Mw. H. Beltman-van Zon, wijkhoofd bij de Stichting Welzijn Ouderen Mw. H. Pekkeriet-Burink, vrijwilligster bij de Stichting Welzijn Ouderen Ridder ON J.J. de Groot

Hengelo (O)

Lid ON H. Martinus Mw. E.E. Numan-Katzenstein Officier ON prof.dr. S. Dijkstra, hoogleraar aan de universiteit Twente Ridder NL prof.dr.ir. D.N. Reinhoudt, hoogleraar aan de universiteit Twente/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen Ridder ON E. Meester W.E.J.M. Wohlgemuth

Hof van Twente

Lid ON F.A.M. Hermans, Goor G.W. Leetink, Goor H.J.J. Bos-van Grafhorst, Delden Mw. A.J. Paus-Rikhof, vrijwilligster Stichting Hulp aan Polen te Delden/Haaksbergen Mw. A.J. Schuurman-ten Haaf, Delden Mw. B.Ch.E. Reijnders-den Braber, Ambt Delden Ridder ON ds. W.J. van der Waal, Delden

Losser

Lid ON J.G.H. Bosch, De Lutte Mw. C.J.J. Gerards-Cammans, vrijwillig leidster bij de Peuterspeelzaal Twente Oost Mw. W.G.A. Luijerink-Bulthuis, vrijwilligster in het Verpleegcentrum Twente Oost W.C. Game, Overdinkel

Oldenzaal

Lid ON C.G.J. Loohuis H.C. Kamerich, vrijwilliger rondom de organisatie van de jaarlijkse fietsvierdaagse Zuid Berghuizen H.H. Wageman, vrijwilliger bij de Stichting Scouting Titus Brandsma H.J. Brand, bestuurslid bij de Honk- en Softballvereniging Run'71 J.B.A. Velers Mw. C.J.C. Bodewes-Kroon Ridder ON Mw. B.J.H. Rabelink-van de Walle

Rijssen

Lid ON H.B. Beltman, Holten J.A. van de Maat, voorheen voorzitter van de Holtense Handels Vereniging, Holten J.P.A. van de Belt J.W. Brinks Ridder ON H.C. Vogelij, Holten

Tubbergen

Lid ON A.G. Hesselink B.L. Mensink J.H.G. Perik Mw. E.G. van Riel-Telgenhof Oude Koehorst, vrijwilligster, Mariaparochie

Vriezenveen

Lid ON E. Vaartjens, Vroomshoop E.A. Jansen, Westerhaar-Vriezenveensewijk G.E. van het Laar J. Hosmar J.G. Alberts Mw. G.J. Jansen-Bramer Mw. L. van der Vegt-Reuvers, Den Ham Ov P. Melenberg, Vroomshoop

Wierden

Lid ON J.H. Oude Vrielink, priester van de Rooms-Katholieke Kerk Mw. A.M. Vermeulen-Hietbrink Mw. T.S.W. Korenromp-Broens, lid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Wierden Ridder ON B.A.F. Keijzer