Lintjesregen 2002 OVERIG ZEELAND

Borsele

Lid ON A. Weststrate, Nieuwdorp Zld Mw. J. van 't Westeinde-van den Dries, 's-Heer Abtskerke R.C.M. Schalkens, 's-Heer Abtskerke Ridder ON C. de Muijnck, Borssele H.L.B. Mahieu, mede-oprichter en erelid van de Stichting Jongenskampen Bangkong-Gedungjati, 's-Gravenpolder P.M. van 't Westeinde, 's-Heer Abtskerke

Goes

Lid ON A. van Weele, vrijwilliger Stichting Zeeland helpt Polen H.W.J. Sinke, voorzitter van de Tafeltennisvereniging T.T.V.W. 't Batje te Wolphaartsdijk J. Kraak, organist van de Hervormde Gemeente te Wolphaartsdijk J.D. van Gastel L.J. Kleinepier, notabel, kerkvoogd en penningmeester van Hervormde Gemeente te Wolphaartsdijk Mw. J.J. van Weele-Snoep, vrijwilligster Stichting Zeeland helpt Polen Ridder ON G. Hogesteger, Kloetinge

Kapelle

Lid ON A.J. Schouwenaar, Wemeldinge J.C. Moeleker, penningmeester van de Tennisvereniging Kapelle

Middelburg

Lid ON drs. D.W. van Geel Mw. A.H.J. Rouwendal-Borkent, vice-voorzitter van de E.H.B.O. Mw. W. Exalto-Kluft P. Joosse Ridder ON J. Buitelaar, o.a. lid van het hoofdbestuur van de Koninklijke Vereniging FOSAG (Federatie van Ondernemers in het Schilders-, Afwerkings- en Glaszetbedrijf)

Noord-Beveland

Lid ON T.A. de Fouw, Colijnsplaat

Reimerswaal

Lid ON H.A. Guiran, Krabbendijke Mw. L.J. Sponselee-Duindam, vrijwilligster bij de Gymnastiekvereniging K.W.V. te Kruiningen Ridder ON ds. H. Hofman, predikant van de Gereformeerde Gemeente te Waarde P.G.D. van Otterdijk, Hansweert

Schouwen-Duiveland

Lid ON P. van der Meide, Brouwershaven Ridder ON drs. H. van der Linde, huisarts te Capelle aan den IJssel J.J. Geleijnse, Zierikzee M. van der Veer, Zierikzee Mw. C.J. Geluk, Nieuwerkerk

Tholen

Lid ON C. Vroegop, lid/oud-bestuurslid van de Koninklijke Fanfare 'Accelerando' te Sint-Annaland M. Eversen, Oud Vossemeer M. Poot, Poortvliet M.A. Wessels, Oud Vossemeer P.J.J. Dekker, Poortvliet Ridder ON C.P. Burgers, Sint-Maartensdijk

Veere

Lid ON Mw. A.P. van Langevelde, Serooskerke Walcheren W. van de Woestijne, ouderling van de Gereformeerde Gemeente van Aagtekerke Ridder ON M. Wattel, Gapinge

Vlissingen

Lid ON A.H.B. Schoute drs. J. Terpstra J.M.J. Wortman, penningmeester van de kerkvoogdij van de Hervormde Gemeente Mw. M.H. Rauwe-Labrujre P.M. de Waal Ridder ON Mw. W.D.M.G. van Nassau-Damen