Lintjesregen 2002 OVERIG GRONINGEN

Bedum

Lid ON W.G. Veenland

De Marne

Lid ON G.J. van Wijk, Eenrum Mw. G.M. Luitjens-Zuideveld, Eenrum U.J. de Vries, Leens

Eemsmond

Lid ON J.A. Piek, Uithuizermeeden R. Meinardi, Zandeweer Ridder ON E.J. Kuipers, Kantens T.B. Bierema, Uithuizen

Groningen

Lid ON A. Bolwijn, vice-voorzitter van de Gehandicapten Sportclub Groningen A. Wagt, vrijwilliger bij de Gehandicapten Sportclub Groningen B.B. Mast, secretaris van de Voetbalvereniging Blauw Geel drs. D.J. Bessem F.G. Diderich H. Buurma, voorzitter district Groningen van de International Police Association H. de Hamer H. van Goor, ssecretaris-penningmeester van de Vereniging Dwangarbeiders Nederland J. Leuvenkamp J. Oosterhuis Mw. A. Bergink-Bouman Mw. A.F. Coehorn-Kremer, secretaris van de Groninger Wandelsport Commissie Mw. F. Woudstra Mw. F.C.V. Homan-Draaisma, vrijwilligster bij de Zwemvereniging C.Z.C. De Springplank Mw. T. Okker Mw. T.P. Sureveen, bestuurslid van de Korfbalvereniging Club Brothers W.F.J. Timmers Officier ON dr. A.M. Tegzess, transplantatiechirurg in het Academisch Ziekenhuis Groningen dr. M.A. Kooyman Ridder NL prof.dr. T.H. The Ridder ON D. Jager, o.a. voorzitter van de afdeling Groningen van Koninklijke Horeca Nederland dr. F.H. Roerdink dr. J.S.A.M. van Koningsbrugge drs. P.J.E. Bootsma J. Karel Mw. Jkvr. E.M.A. de Jonge, cliëntendeskundige bij de Geestelijke Gezondheidszorg Mw. mr. C.L. Keijzer Mw. mr. drs. ds. N.G. Breeuwsma R.L.S. Bos

Grootegast

Lid ON G. Martini, Lutjegast Mw. W.G. Tammenga-Lubberink, Niekerk Ridder ON dr. G.A. Meijer, Niekerk P. Oldenburger

Haren

Lid ON E. Vos J. Hommes, Glimmen J. Niewold, Glimmen J. Uildriks K.M. Hettinga L. Mulder, bestuurslid van de Voetbalvereniging Glimmen Mw. E. Prins-Barendse Mw. E. Uildriks-van der Sluis Officier ON Mw. A.M. Worst-van Dam prof.dr. F.N. Stokman, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen prof.dr. R.M. Kellogg, van Amerikaanse nationaliteit, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen Ridder ON drs. G.H. Koolman, Onnen P.J.J. Oldenburg

Hoogezand-Sappemeer

Lid ON H.J. Nijland, Hoogezand

Leek

Lid ON J. Smeding, Lettelbert J.W.P. Slotema, Zevenhuizen Mw. T. Boer W.J. van Zanten, Midwolde Ridder ON J. Weges

Marum

Ridder ON A.H. Abbink

Slochteren

Lid ON D.J. Strootman, Siddeburen H. Kruizenga, Overschild J.P.A. van Beek, Froombosch Mw. H.G. Oldenbandringh-Vrielink, Siddeburen N. Nanning, Hellum

Ten Boer

Lid ON Mw. T. Havenga-Gorter, Garmerwolde

Winsum

Lid ON B. van der Ploeg, penningmeester van de Stichting Groningen Orgelland Mw. J.H.van Es-Woldman, Sauwerd Mw. L. Eshuis-Schraa Mw. M.J.W. Sjoerds-Blom Mw. T. Kranenborg-Postema R. van der Tuuk, Tinallinge W.T. Hekma Wierda Ridder ON B.J. Dröge jhr.ir. C. de Ranitz

Zuidhorn

Lid ON J. Stam L.H. de Wind, Visvliet Mw. J.E. Scholten, Grijpskerk Mw. M.D. Stam-Heemstra W. Hofstee, Grijpskerk W. van Rijswijk Officier ON prof.ir. J.A. Wesselingh, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen Ridder NL prof.dr. G.A. Sawatzky, van Canadese nationaliteit, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen/lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen, Den Ham Ridder ON dr. A.W. Teelken L. Meijer, Noordhorn Mw. drs. M.L. de Meyer, Saaksum