Lintjesregen 2002 NOORDOOST-NOORD- BRABANT

Bernheze

Lid ON A.A. van Houdt H.M. Bronts, Loosbroek J.J.A. van Hemmen, Heeswijk-Dinther J.S.M. van den Berg, Vorstenbosch K. Pawirosetiko, Heeswijk-Dinther M.J. Wijgergangs, Heeswijk-Dinther Officier ON ir. T. Swelheim, voorheen voorzitter van de Raad van Bestuur van N.V. Nuon, Loosbroek Ridder ON G.J.M. van Dijk, Nistelrode Mw. J.M.P.J. van Gorp-van de Ven, burgemeester van Bernheze, Heesch

Boekel

Lid ON C.A.M.J. van der Velden C.C.D. Gerrits, Venhorst M.T. van der Aa Mw. P.J.T. van Duijnhoven-Ermers, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging St. Lidwina te Boekel, tevens voorzitter van De Zonnebloem, afdeling Venhorst, Venhorst

Boxmeer

Lid ON C.A.A.M. Thijssen J.M.W. van Wissing L.P.M. Essers, Beugen Mw. G.A.M. de Wit-de Groot, Overloon P.J. Jacobs, Rijkevoort Ridder ON H.A. van der Geest S.J.G. Bongaerts

Boxtel

Lid ON J.A.M. Boom J.G.M. van der Velden Mw. B.J.A.M. Schoenmakers-Hurks, Liempde Mw. M.M.C. van Kasteren-van der Velden, vrijwilligster R.A.M. van Laere, Liempde W.G. van Zuijlen Ridder ON dr. A.C. Voeten G. van den Bosch

Cuijk

Lid ON A.T.P. Stappers Mw. A.E.M. van Oene, vrijwilligster in het verzorgingstehuis Maartenshof

Lintjesregen 2002 NOORDOOST-NOORD-BRABANT (vervolg pagina 50)

Cuijk (vervolg)

Mw. W. Schoonhoven-Okken Officier ON Mw. drs. M.J. van Maanen-Peters Ridder ON L.J.L. Bardoel

Grave

Lid ON Mw. M.T.J. Willems-van Wel Mw. P.A. Strik-Oppers, Gassel T.G.W. de Kleijn, Gassel Ridder ON dr. P.G.J. Zelissen H.P.M. Opsteegh, Velp

Haaren

Lid ON C.J.M. Knegsel, vrijwilliger J.G.M. Kuijpers, Biezenmortel M.J. Schouten, Esch Mw. J.M.N. van der Zanden-Dobbelsteen, Esch Mw. P.J. van den Berg-van Geest, vrijwilligster, Esch R.P.C.A.M. van den Heuvel, Esch Ridder ON dr. N.W.H.M. Dekkers, oogarts in het St. Elisabeth Ziekenhuis, Tilburg

Heusden

Lid ON A.G.M. van Hulten, voorzitter van de Sportclub Elshout, Elshout F.A.M. van Iersel, Drunen F.J. de Koning, adviseur van het bestuur van de Voetbalvereniging De Vlijmense Boys J.F.T. van der Steen, Drunen J.M. van Hees, Drunen Mw. A. van Dam-IJssels, Drunen Mw. M.J. Hornman-van de Grint, Nieuwkuijk Mw. T.M.J. van de Meerendonk-van de Rijt, zorgmanager bij de Stichting Hulphond Nederland, Vlijmen N.A.J. van der Heijden, Elshout P.G. Lommers, bestuurslid van de Scoutinggroep Dr. Akkermansgroep te Drunen T.P. Kouwenberg, Drunen

Landerd

Lid ON A.W.I.M. van Dongen, Zeeland Mw. H.F. Verstegen-van Kreij, Reek Mw. W.H.J. Beijer-Lichtenberg, Schaijk Ridder ON A. Schilder, Zeeland M.A.M. van der Heijden, Schaijk Mw. M.J.J. Roosen-van Pelt, Schaijk

Lith

Lid ON G.A. van de Burgt, Oijen P.H.M. Wielders

Maasdonk

Lid ON C.L.M. Jongeneelen, Geffen G.M. Langens, Nuland M.A. van Zantvoort, Geffen Mw. A.M.M. van Zantvoort-Ketelaars, Geffen Mw. H.J.M. Jongeneelen-van Hedel, voorzitter van de Reumapatiëntenvereniging Oss en omgeving, Geffen Mw. M.S. Langens, parochie-assistent van de R.K. parochie te Vinkel P.M. van der Velden, Nuland

Mill en Sint Hubert

Lid ON C.T. Kremers, Mill J.M.H. van Rooij, Mill

Oss

Lid ON E.J. van den Elzen, o.a. secretaris van Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Oss J.A. Heemskerk, Megen M.L.M. van Lent W.A.M. van de Wiel, Berghem Ridder ON H.J.M. Boeijen, Berghem J.J.W.M. van Hooft, Megen M.S. de Winter Mw. A.A.M. van Iperen Mw. M. van Wijk-Spangenberg

Ravenstein

Lid ON H.J.M. Elemans Mw. M.P. Kocken, Huisseling

Schijndel

Lid ON A.G.M. Jurriëns A.P.J.M. van Dijk A.W. van den Oetelaar G.J.M. Verhagen, penningmeester van de Hengelsportvereniging Altijd Beet J.A. Gevers J.T.M. Verstraaten Mw. A.W.P. de Louwere Mw. J.M. van Mook, , coördinator Projekt Anders Werken

's-Hertogenbosch

Lid ON C.J. Krouwel, mantelzorger C.J.A. Nuijten C.J.P. van Driel C.L.A. Schoonenberg F.N.M. Bolder H.J.M. de Werd, Rosmalen J.J. Keur, voorzitter van de Centrale Kerkenraad, tevens organist van de Nederlandse Hervormde Kerk J.M. Arts J.M.W. de Valk J.P.S. van den Wildenberg M.J.J. Heijmans Mw. A.W. Vorstenbosch-van Hoorn Mw. C.G.M. van Oosterhout, Engelen Mw. J.M.T.J. van Dortmont-Kipping, Rosmalen Mw. M.A.P. Meijers Mw. M.G.W. Hollink, Rosmalen Mw. W.A. Meijers N.J.C.J. Lammers W.A.L. Traa Ridder ON A.J. Paanakker A.J.H. Odems H.W. van Haaren, Rosmalen

Sint Anthonis

Lid ON J.W.P. Swaans prof. dr. C.J.M. Vink, Stevensbeek Ridder ON A.M.J.M. Kuijpers, Stevensbeek

Sint-Michielsgestel

Lid ON H.A. van Erp J.A.S. Cooijmans, Den Dungen Mw. L.J.M. van Schalen-Verhees, Berlicum T.J. van Hedel, Berlicum Officier ON M.A.Ch. van der Lande, algemeen directeur van Vanderlande Industries B.V. te Veghel Ridder ON C.H.H. de Ridder

Sint-Oedenrode

Lid ON B.M.J. van Genugten, lid/oud-bestuurslid van de Heemkunde Kring 'De Oude Vrijheid' G.C.M. van den Brand H.J. Kastelijn Mw. T.J.C. Aben-Schilders Ridder ON H.C. Vulders

Uden

Lid ON A.M. van Stiphout C.M. van der Kamp H.M. Zoutenbier J.A.J. Smits J.L. Meijers, penningmeester van de Duikvereniging Scyllias Mw. F.B.M. Dinnissen, secretaris van de Vrouwen Vormings- en Ontmoetingskring Uden Mw. M. Spanjersberg, bestuurslid van de Hockeyclub Uden Mw. M.H. van der Velden N.A.J. van Vugt T.G.P. Janssen T.M. van Dijk, Volkel Ridder ON drs. J.J.C.M. van Grootel

Veghel

Lid ON A.M.M. Coolen G.A.J. Raaijmakers L.J. van de Wetering, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging Zijtaart Mw. P. Smetsers-van Eijndhoven P.M. van Geenhuizen W.J.M. Schevers W.J.W. Beks

Vught

Lid ON H.J.J. van Pinxteren ing. O. Kuiper, oud-lid/voorzitter/secretaris van het College van Beheer, tevens ouderling belast met een speciale opdracht van de Protestantse Kerken Gemeenschap (PKG) 's-Hertogenbosch Mw. C.J.G. Jooren-van der Bruggen Ridder ON H.A.M. Beijers Mw. dr. P.E. van der Heijden-Rogier