Lintjesregen 2002 NOORD-OVERIJSSEL

Dalfsen

Lid ON G. de Haan G. Esselink Mw. A. Westerman-Sterken, Nieuwleusen Mw. J.B. Bruggeman-van der Linde Ridder ON H. de Boer Mw. H.B.C. Heetbrink-Oerlemans

Hardenberg

Lid ON D.J. Telman, Bruchterveld G.J. Kamphuis, Radewijk Ridder ON dr. G.N. de Groot, klinisch chemicus en hoofd klinisch chemische laboratoria van het Streekziekenhuis Coevorden-Hardenberg P.M. Baarslag-de Mönnink, o.a. lid van het hoofdbestuur en dagelijks bestuur van Transport en Logistiek Nederland

Kampen

Lid ON A. Roetman, IJsselmuiden C.H.H. School, Wilsum J. de Wilde J. van den Belt, kerkenraadslid van de Gereformeerde Gemeente Kampen, Grafhorst J.W. Penninkhof Mw. A.M. Prins-Dekker Mw. N. Bruins-ten Napel, vrijwilligster P. Rill T. Dijkstra Ridder ON S. Ferweda

Ommen

Lid ON A. Reefhuis, Beerzerveld Mw. H. Wermink-Martens Mw. J.H. Makkinga-Boerman, Arriën Ridder ON J. Westert

Staphorst

Ridder ON W. Bron

Steenwijk

Lid ON C. Heidema, Wanneperveen H. Smit, Giethoorn J. Muis, secretaris van de IJsclub Samen Een te Steenwijk, Wetering Mw. E.E. Klaassen-Rijkse, voorzitter van de Hervormde Vrouwen Dienst, tevens ouderling van de Hervormde Gemeente Steenwijkerwold, Steenwijkerwold Ridder ON G.M. Laar H. Smit, Giethoorn

Zwartewaterland

Lid ON G.A. Admiraal, Hasselt H. Staman, Zwartsluis M. Snel, vrijwilliger Comité Genemuiden helpt Polen Mw. A.C. van der Steege-Hekman, vrijwilligster, Hasselt Mw. G. Boom, vrijwilligster, Hasselt Mw. T. Staman-Ekkelboom, vrijwilligster, Zwartsluis Mw. W.J. Harms-Oudshoorn, Genemuiden

Zwolle

Lid ON J. Veuger Officier ON W.J.G.M. Waanders Ridder ON mr. L.D.B. van den Steenhoven mr. V.C. van Ahee Mw. H. Halfwerk-Tip, o.a. voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Blinden en Slechtzienden, afdeling West-Overijssel/Veluwe