Lintjesregen 2002 NOORD-DRENTHE

Aa en Hunze

Lid ON E.J.H. Horst, Gasteren J. Dekker, Rolde Mw. H. Wilkens-Dillingh, Gieten Ridder ON A. Houwing, Nieuw Annerveen

Assen

Lid ON dr. W.H. Berghuis H. Kemkers J. Bos J.A. de Vries J.B. van Mechelen L. Leever, lid, oud-bestuurslid van de Sportvereniging Cordaad L.M. Kuil mr. H. van der Werff Mw. J.P. van Aggelen O.S. Oostland, trainer bij de Christelijke Zwemclub De Springplank te Groningen Ridder ON Mw. J.J. Bremer

Midden-Drenthe

Lid ON D. de Boer, Beilen Mw. B. Schorer-den Hollander, vrijwilligster, Westerbork Mw. E. Hofman, Westerbork

Noordenveld

Lid ON J.S.L. de Theije, Roden L. Beuving, Roden Mw. A. Haseloop-Rosema, Roden Mw. J. Lammerts-Kamphuis, Peize W. van der Veen, Peize

Tynaarlo

Lid ON H. Steegenga, Zuidlaren J. Moesker, Zuidlaren Mw. G. Rietema-Siebenga, Paterswolde P. de Jonge, Eelde P. Eenhoorn, Vries Officier ON prof.dr. A.J. van Essen, Eelde prof.dr. R.H. Drent, van Canadese nationaliteit, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, Paterswolde Ridder ON E. Broersma, Midlaren H. ten Cate N. Harms, Paterswolde