Lintjesregen 2002 MIDDEN-NOORD-BRABANT

Aalburg

Lid ON G. van Andel, bestuurslid van de Voetbalvereniging Achilles Veen te Veen J. de Nijs, kunstenaar, Babyloni‰nbroek J.C. den Besten, Genderen Mw. L.F. van Veldhuisen-Griffioen, Eethen Mw. W.C. van Rosmalen-de Fijter, , Aalburg, vrijwilligster voor Hulp aan Roemeni‰ P. Zijderveld, Veen Ridder ON Mw. R.H. Wink-Lutke Willink

Alphen-Chaam

Lid ON G.J.A. van Eil, Chaam Mw. C.R.M. Goethals-van Boxel, Galder Mw. E.J. Foesenek-Roelen, lid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Chaam Mw. P.C. Woestenberg-van Hooijdonk Ridder ON A.J.A. Schoenmakers, Chaam T.G.M. van der Westerlaken, Chaam

Baarle-Nassau

Lid ON A.J.M. Wouters

Dongen

Lid ON M.A.C. Akkermans Mw. A.C.W. van Bree-Scheepens, collectant, tevens koster van de Pauluskerk Ridder ON J.F.A. Jochems

Gilze en Rijen

Lid ON A.H. van Dijk, Hulten C.A.J.M. Roelands, Gilze J.A.J. Bergmans, lid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Dongen, Rijen J.M. Kraus, Rijen Mw. J.P. van Gils-Leenaars, Rijen Ridder ON B.P.M. Kin, o.a. bestuurslid van het Gilze Rijens Industrieel Contact, Rijen J.A.W.M. Aarts, Rijen

Goirle

Lid ON J.F.M. van de Louw Mw. J.M. van de Camp-Broks, Riel Ridder ON C.F. Reese C.H.J. Hermans

Hilvarenbeek

Lid ON Mw. E.C. Hagenberg-Verbruggen, Diessen Mw. H.M.W.C. Timmermans-van Alphen, Diessen Mw. J.G. van den Biggelaar-Jonkers, Biest Houtakker

Loon op Zand

Lid ON H.J. Glaudemans J.J. Vera L.G.A. Janssen Mw. E.J.A. Hofman-Laros, Kaatsheuvel R. Amat

Oisterwijk

Lid ON F.C. op 't Hoog H.A.F. Bonenkamp H.M.T. Groenland J.B. Verweijmeren, Moergestel M.J.B.M. Oerlemans, Moergestel Mw. J.P.M.A. van Erp-Speet Mw. L.M.J. Schellekens-Overling, Moergestel P.A.H.M. van den Bosch Ridder ON J.A. van Wanrooij, o.a. voorheen lid van het hoofdbestuur van Transport en Logistiek Nederland P.C.J. Rutten

Tilburg

Lid ON A.J.W. van Kempen, lid, oud-bestuurslid van de Sportvereniging Sport Staalt Spieren te Udenhout A.M. van de Wouw, Udenhout F. Blondel, mede-oprichter, lid F. Friedrichs, bestuurslid van het District Noord-Brabant-Limburg van de E.H.B.O. F.G.M. van Dun G.J.L. Doomen, Udenhout G.P.M. Donkers H.J.C. Schellekens ing. M.J. van Rijsewijk, Berkel-Enschot J.H.J. Schapendonk, vrijwilliger Mw. A.H. van Gorp-van Rijsewijk, Udenhout Mw. E.M.J. Krijnen-Smolders Mw. M.A.H.M.F. Lambooy N.A.L. Pijnenburg P.C.A. Vromans, Berkel-Enschot Officier ON dr. S.E. de Jong, Berkel-Enschot Ridder NL prof.dr. C.J.C.F. Fijnaut, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Brabant Ridder ON B.H.J.J.M. V"lkers, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen drs. J.J.A. van de Riet drs. J.T.M. Hoedemaker drs. P.J.M. Maagdenberg J.F. de Rijk J.F.M. Liesker, beeldend kunstenaar M.W.G.M. Nijs, Berkel-Enschot Mw. C.H. Konings (Corry Konings), zangeres, Berkel-Enschot U.R. Tjebbes, Berkel-Enschot

Waalwijk

Lid ON A.J.C. Vissers C. Haverhals, Sprang-Capelle J.F.M. van Wees, Waspik J.J.W. Janssen M.J.G. van Laarhoven N.A. Splinter P.A.J. Smits, Waspik Ridder ON Mw. G.J. Cools-Smits

Werkendam

Lid ON C. Boterblom, Nieuwendijk NB J. Faro J. van Herp (Jacques Herb), zanger, Sleeuwijk Mw. P.C. van der Pluijm-de Bot, erelid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Hank T. van den Berg Ridder ON L.S. Melse, Sleeuwijk

Woudrichem

Lid ON A. van Esch, Almkerk C.J. Slijkoord, Giessen Ridder ON drs. P.H. Esseveld, Andel