Lintjesregen 2002 MIDDEN-LIMBURG

Ambt Montfort

Lid ON F. Kuijpers, voorzitter van de Kardinaal Glemp Stichting, Sint Odiliënberg L.J.L.G. Bekkers, Sint Odiliënberg M.J. Veelen, Posterholt W.P.G.M. Geraeds, Posterholt

Echt

Lid ON B.C.M. van der Heijden, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging Koningsbosch, Koningsbosch H.H.C. Hawinkels, voorzitter en penningmeester van de Buurtvereniging St. Isodorus J.J. Schleipen Mw. M.J.P.H. Cuijpers-Cramer T. Hermans W.J.M. van Halbeek Ridder ON P.H. Nelissen

Haelen

Lid ON B.L. Hendrix J.L. Beurskens L.J.M. Elfrink M.H.H. Kierkels, Horn Mw. D.C.M.L. Jacobs-Kouters Mw. M.H. Nijssen

Heel

Lid ON C.A. van Dam F.M. Steffanie, Wessem H.G.M. van Teeffelen, Wessem

Heythuysen

Lid ON C.J.G. Lemmen, Baexem H.J.J. Vossen J.A.A.H.M. Hendriks, Baexem Mw. C.A.G. Verstappen-Koolen Mw. M.B.M. Jacobs-Palmen, Grathem Mw. M.T.G. Boumans (zr. Willibrord), Baexem Mw. P.C.J. Szabó-Mooren, Grathem Mw. S. Hermans-van Ouwerkerk N.L.J. Peeters, Kelpen-Oler Ridder ON Mw. C.M.C. Reijnders-Seerden, Grathem Mw. M.D.C.A.G. Demarteau-van Dael

Hunsel

Lid ON H.H.T. Mans, bestuurslid van het Groene Kruis, afdeling Ittervoort, Ittervoort J.H. van de Vin, Neeritter M.F.A. Snijkers, Neeritter Mw. W.M.G. Mertens-Voermans, Ell P.J. Rietjens, Haler P.J.W. Deckers, Haler

Maasbracht

Lid ON F.C.M. Nabben H.G.M.M. Schuren, Linne H.L. van Lent, vice-voorzitter van de Vereniging voor Ouderen in Maastricht H.P.W. Verwijlen, Stevensweert J.H.H. Meuwissen J.W.H. Graus, Stevensweert Mw. C.E.L. Puts-Peters, mantelzorgster Mw. S.H. van der Weerden-Jacobs Mw. W.G. Herfs, Linne

Nederweert

Lid ON G.M.H. Wullems H.W.C.M. van Roij, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Leveroij L.M.G.G. van Roij, Leveroij Mw. E. van Hoef-Timmermans, Nederweert-Eind

Roerdalen

Lid ON A.J. Corsten, Melick F.T.M. van Duynhoven, Herkenbosch G.J. Schmits, Vlodrop G.J. Smeets, Melick J.J. Schoemakers, voorzitter van de Buurtvereniging De Etsberg te Vlodrop Mw. P.W.M.G. Moors-Peurteners, Herkenbosch P.H.J. Wassen, Vlodrop

Roermond

Lid ON G.H. Vossen Mw. M.F.S. Helwegen-van Dinter Ridder ON dr. H. van der Meer sj., oud-bisschoppelijk vicaris van het bisdom Roermond Mw. P.J.H.J. Stultiens-Peters

Roggel en Neer

Lid ON H.H. Beek, Roggel M.G.M. van Heel, Roggel

Swalmen

Lid ON P.P.G. van Dael

Thorn

Lid ON J.G. Zinzen J.W.A.M. Beunen L.J.E. Aerts

Weert

Lid ON A.A. Cooijmans C.P.J. Haenen H.M. Caris J.H.J. Niën, secretaris van de Voetbalclub Megacles J.W.M. Creemers L.G.M. Jacobs Mw. A.M. van Tintelen-Teggeler Mw. E.M.W.T. Schreurs, moeder abdis van het klooster 'Maria-Hart' Mw. J. Hietbrink-Heyn Mw. J.A. van Gompel Mw. J.P.H.M. Voss, , vrijwilligster Wereldwinkel Weert Mw. M.H. Henkens-Broens, Stramproy Mw. M.M. Janssen-Borgans Ridder ON A.F. de Waal, bestuurslid van de Volleybalvereniging Fighters te Weert J.F.M. Janssen, Stramproy