Lintjesregen 2002 IJMOND

Beverwijk

Lid ON Mw. T. Nap-Veldman Mw. W.H. Geerling-Orij, voorzitter van het 4 mei-Comit Beverwijk T.A. Kuipers, , lid Raad van Commissarissen woningbouwcorporatie Wijcker Meer Wonen W.J. Warmenhoven, , vrijwilliger station Wijk aan Zee bij Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij te IJmuiden Officier ON Mw. R.T.M. van Rijn-Rozeman, sociaal begeleidster Brandwondencentrum Rode Kruis Ziekenhuis Ridder ON J.J. Philipoom, eigenaar Sportschool De Lange te Beverwijk, tevens reservevoorzitter van de Bondsraad van de Judo Bond Nederland S. Karatas

Castricum

Lid ON A.J.I. Bruschke, Limmen H.M.A. Eijkman Mw. B.A. Mokry-Daane, Akersloot Ridder ON C.N. Admiraal J.H. Brouwer

Heemskerk

Lid ON .M. Reeuwijk G.A. Aardenburg H. Crezee, organist van de Christelijke Gereformeerde Kerk te Beverwijk Mw. L.P. van der Gulik-Wijers P.E. van de Kamp, bestuurslid van de Zwemvereniging OEZA T.A. Mathu Ridder ON Mw. R. Hulshoff-van Ronkel

Uitgeest

Lid ON S. Cornelisse

Velsen

Lid ON A.T. Dorreboom, Santpoort-Noord drs. K. van Slooten, Velserbroek F.W. Dictus, teamleider alarmploeg IJmuider Reddingsbrigade, IJmuiden G.G. Al, bestuurslid van de Voetbalvereniging FC Velsenoord te Velserbroek J.H.H. Helder, Velserbroek J.L. Holt, vrijwilliger, Santpoort-Noord J.M.C. Jansen, IJmuiden K.M. Bouman, Velserbroek L.A. Soonius, Driehuis NH Mw. B.K. Meesters-Kloosterhuis, Velserbroek Mw. E. Ruijgvoorn, Santpoort-Noord Mw. E.G. Velzel-Lindhout, IJmuiden Mw. L.A. van der Vliet-Beekman, vrijwilligster, IJmuiden P.F. van Huffel, Velsen-Zuid Ridder ON drs. J.T. Sintenie, Driehuis NH J.G. Vos, IJmuiden Mw. T.A.M. Pels-Jongmans, vrijwilligster, Santpoort-Noord T.J. van Turnhout, Santpoort-Noord