Lintjesregen 2002 HET GOOI EN VECHTSTREEK

Blaricum

Officier ON drs. J. Greven T. van Wettum, voorzitter Raad van Bestuur N.V. Ned. Woonfinancierings Maatschappij Ridder ON R. Stokvis, TV-producent

Bussum

Lid ON ir. G. Homan J.P.C. Buijs, gemeentesecretaris van Bussum Mw. A.M. van Emmerik-Karssen Officier ON F.J. van Nieuwenhuizen (Frits Vanèn), beeldend kunstenaar Mw. L. Hoekendijk Ridder ON drs. L.A. Welters Mw. J.M.T. Heeffer-Jongeneelen Mw. M. Langelaar

Hilversum

Lid ON drs. J.A.J. de Jong G.J.N. Olde Weghuis, oud-voorzitter Gooi en Eemland Vereniging van Modelvliegers H.J.G. Koning I. Nijman J. Boes, voorzitter Federatie van Hengelsportverenigingen in het Gooi en Eemland J. van der Leest, muzikaal leider van het Jeugdstrijkorkest het Cuypersensemble J.C.M. Papenburg J.D. van Dijk, organist, tevens cantor-dirigent en lid van de Liturgische werkgroep van de Samen-op-Weg Gemeente Middenwijk Mw. M.L. Fischer-Meihuizen, o.a. voorzitter van de Stichting Centrale Raad voor Hulpbetoon

Huizen

Lid ON C. van den Broek H.J. Hopster R.E.J. van Gestel, voorganger van de Pinkster Gemeente Huizen

Laren

Lid ON M.A. Bakker Ridder ON O.J. Smit

Muiden

Lid ON A. Vrolijks A.G.J. Vos, Muiderberg Mw. V.A.C. den Hartog-Pottjewijd, Muiderberg

Naarden

Lid ON J.A. Kruijdenberg Mw. H.E.D. Barten R. van Dijk Ridder ON H. Rörik Mw. B.M.G. van Hes-Kolenbrander P.A. Vermeulen

Weesp

Lid ON C. van Proosdij, voorzitter van de Schietvereniging Willem Tell J.W.A. van Lieshout W. de Vries Ridder ON P. Moll, , voorzitter Algemene Weesper Woningbouw Vereniging

Wijdemeren

Lid ON J.W.B. Roest, Loosdrecht K.C. Spaan, penningmeester Stichting Behoud Leefbaarheid Oud Kortenhoef, Kortenhoef P.M. Spee, Nederhorst den Berg W. Spaan, secretaris Stichting Behoud Leefbaarheid Oud Kortenhoef, Kortenhoef Ridder ON A.J. Duurland H. Piek, beleidsmedewerker Vereniging voor Natuurmonumenten, Ankeveen Mw. A.W. Wertheim-Tolk, Kortenhoef