Lintjesregen 2002 GROOT-RIJNMOND

Albrandswaard

Lid ON J.J. Bakker, Rhoon J.J. Meyboom, Poortugaal K. de Wit, organist van de Nederlandse Hervormde Kerk te Poortugaal, Rhoon Mw. A. van den Berg-van der Woerd, Rhoon Mw. L. de Leeuw-van der Stoep, Poortugaal P.M. Vergoes Houwens, penningmeester van de Voetbalvereniging Oude Maas te Poortugaal, Rhoon Ridder ON C. van der Kaaden, Rhoon E. de Jongh, Rhoon

Barendrecht

Lid ON D. Boekhout, vrijwilliger bij de Rotterdamse Marathon F. van Heest H.P. Mak J. Blokland M. Zoutendijk Mw. T. Vos-de Graaf, bestuurslid van de Stichting Welzijn Ouderen

Bergschenhoek

Lid ON Mw. H. Stofbergen-Mostert Ridder ON D. Batenburg

Berkel en Rodenrijs

Lid ON A.L.G. Heinsbroek G. den Hoed, administrateur van de Hervormde Gemeente Berkel en Rodenrijs Mw. P.M. Spitters, vrijwilligster Mw. T.J. van der Lugt-in 't Veen, vrijwilligster Ridder ON W. Saleh

Bernisse

Lid ON M. Noordzij, Abbenbroek Mw. M.C. Smits-de Hoog, Zuidland

Binnenmaas

Lid ON W. Hoogendoorn, Westmaas Ridder ON C. de Bruijne, Puttershoek Mw. C.D.J. van Nederpelt-Vos, Maasdam

Bleiswijk

Lid ON H.M. de Jong Mw. A.M. de Haan-van Breugel Officier ON prof. dr. J.M. Bogaard Ridder ON drs. D.J. Langstraat

Brielle

Lid ON Mw. G. Snijder-van Pelt, voorzitter van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Zwartewaal, Zwartewaal

Capelle aan den IJssel

Lid ON dr. A. Zwaan G. de Waardt, , vrijwilliger Stichting Sarfath, Humanitaire Hulp aan Inwoners van Roemenië H.G.N.E.M. Lodders, bestuurslid van de stichting Rano-Rotterdam I.L. Jaliens J.P. de Pater M.H. Van, secretaris, tevens bestuurslid van het afdelingsbestuur Zuid-Holland van de Vereniging van kerkvoogdijen en lid van het Toezichtcollege Ridder ON A.L. Moerman J.H. Ubas Mw. D. Meijer-Korstanje N. de Borst, , medeoprichter van de Stichting Breath voor verbetering van de levensomstandigheden van kinderen in Roemenië

Cromstrijen

Lid ON M.B.A. Pegels, leider van de Gehandicapten Sportvereniging Hoekschewaard, afdeling Post-Hartrevalidatie, Klaaswaal

Dirksland

Lid ON Mw. S.J. Tanis P.A. Keizer, Melissant

Goedereede

Lid ON J. Soeteman J.J. Moerkerke, Lid van de vrijwillige brandweer, Ouddorp ZH

Heerjansdam

Ridder ON D. van Maaren, technisch directeur van het Stichtingsbestuur van de Rotterdam Marathon

Hellevoetsluis

Lid ON B. Groeneweg B. Nieuwland J. Nooteboom J.C.H. Jansen Ridder ON A. Mierop A.W.A. Lamens F.W.H. van Emmerik

Korendijk

Lid ON J.G. Jansen, Goudswaard Mw. J. Jansen-Slooter, Goudswaard Officier ON prof.dr.ir. C.P. Veerman, voormalig voorzitter van de Raad van Bestuur van Wageningen Universiteit en Research, Goudswaard

Krimpen aan den IJssel

Lid ON C.W. Zondervan G. Schuphof J. Bonte, vrijwilliger bij het Streekmuseum 'Crimpenerhof' in de Krimpenerwaard J. Ruitenburg Ridder ON B.J.M. Hessling dr. A. Pool

Maassluis

Lid ON C. Tuijtel J.G. Mekes Mw. C. de Niet Mw. M. Derwort-Lievaart P.A. Haring Ridder ON K.D.W. van Wijk Mw. L.D. Wesenhagen-Kastelein R.P. Punt

Middelharnis

Lid ON G.J. Barkel L.J.C. van Alphen, Nieuwe Tonge M. Driesse Ridder ON dr. H.P. Maas, Stad aan 't Haringvliet Mw. drs. M.J. Maas-van der Valk, Stad aan 't Haringvliet

Nederlek

Lid ON A. van der Velden, vrijwilliger bij de Voetbalvereniging Dilettant te Krimpen aan de Lek C. Dullaart, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Lekkerkerk C.J. Duijser, kerkvoogd van de Nederlandse Hervormde Kerk te Krimpen aan de Lek J. den Ouden J.P. van Keulen, Lekkerkerk Mw. M.C. de Heer-van Es, Lekkerkerk Mw. N. Faro-Vuik, Krimpen aan de Lek T. de Graaf, Lekkerkerk

Nieuwerkerk aan den IJssel

Lid ON L. van Herk, oud-ouderling-kerkvoogd, tevens penningmeester en boekhouder van de Hervormde Gemeente De Bron M. van 't Hoff Mw. C. de Jong-Segaar Mw. C.E. Groen-van Berkel, vrijwilliger bij de Sint Josephparochie Mw. C.J.C. Heesakker-Al Mw. D.C.A. Verhoeff-van Dijk Mw. M.A. Heesakker Mw. T.J.F. Hoofman-Walters P.A. de Jong, erelid van de Voetbalvereniging Nieuwerkerk R.T.M. Vis, secretaris van de Voetbalvereniging Nieuwerkerk T.M. Witteveen W. de Jong W. Janse Ridder ON C.G. Verschoor J.F. van Zetten

Oostflakkee

Lid ON A. Duim, Ooltgensplaat J. Tiggelman, Ooltgensplaat Mw. F.J. Duim-van der Vliet, Ooltgensplaat Ridder ON J.A. de Wit, Den Bommel P.C.H. Noordermeer, Achthuizen

Oud-Beijerland

Lid ON C.J. Beljaars Mw. H.M. Buitendijk-Roobol, bestuurslid en coördinator van de Jeugd E.H.B.O. A Ridder ON Mw. L. Göbel-den Hoed

Ouderkerk

Lid ON Mw. M. Heuvelman-Noorlander, Gouderak

Ridderkerk

Lid ON J. van der Linden, lid, oud-bestuurslid van de Schietvereniging Sint Joris M. Douma Mw. H.J. van Zoeren-Stoutjesdijk P. van der Eijk Ridder ON Mw. J.S. Kuijt-Lodewijkx, lid van het dagelijks bestuur van de Oudervereniging Helpende Handen, Vereniging Gehandicaptenzorg van de Gereformeerde Gemeenten

Rotterdam

Lid ON A. Eekhout, bestuurslid Wijkbus IJsselmonde A. Mast A.J.W. Lorwa C. Kaptein, Hoek van Holland C. Rosbergen, voorzitter van de Speeltuinvereniging Schiewijk te Overschie D. Steinvoort, voorzitter van de Schietvereniging Prins Alexander G.L.W. van de Sande H. Visscher, penningmeester van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Rhoon H.J. Ferdinandus, vrijwilliger I. de Boer, Hoek van Holland J. de Weerd, lid van de E.H.B.O.-vereniging, afdeling Hoek van Holland, Hoek van Holland J. Groeneweg J. van de Geijn, penningmeester van de Stichting Minder Valide Jeugd J.B. van Bergeijk, voorzitter van de Tafeltennisvereniging Het Centrum K.J. Seijner, bestuurslid van de Zwemvereniging Rotterdam M. Bakker Mw. B.M. van der Boom-Sakko, vrijwilligster Mw. G.M. Goormachtigh-Maijnard Mw. J.O. de Mos-Gunn, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensie- en andere terreinen Mw. J.P. Stolk Mw. J.W. Du Pr-Kerpels, vrijwilligster in het Zorgcentrum De Provenier Mw. K. Koedam-van der Poel, vrijwilligster in het Bejaardencentrum Zuidwijk Mw. L.G. van de Merwe-Hamwijk Mw. M.J. Dessens, vrijwilligster Mw. P. Mast-Middelman Mw. S.J. Romijn P. Hartog, bestuurslid van de Scoutinggroep Starrenburg Officier ON mr. G.C. Kok mr. J. Mendlik Ridder NL W.J. van Amen, beeldend kunstenaar Ridder ON A.M. Alblas B. Schuurman, onder meer cantor-dirigent van de Laurenskerk C.M. Wong D. Scheele D.A. Bals drs. M.F.R. Karamat Ali J.C.H. Hagendijk J.J.A.M. Elemans, Hoogvliet J.M. de Jager K. Kortland mr. P.J.M. Bevers Mw. C. Weijgertse-Baaij Mw. E.M. Hellwig-Kuipers Mw. M. Huijsman-Engelberts Mw. W.M. van der Poel-Kornson T. Woudenberg Y. Cheung Ridder ON (bij bevordering) mr. H.C. ter Kuile-van der Hoeven

Schiedam

Lid ON B. Breugem Mw. A.A. Geerdes-Jonker Roelants Mw. J.B. Ouwens-Muller P. Plaisier W. Groeneweg Ridder ON H. Klop H.L. Baartmans, , oud-directeur bij Baartmans Beheer B.V. te Schiedam

Spijkenisse

Lid ON P. van der Zwaal

Vlaardingen

Lid ON F. van der Sloot H. van Elscker Mw. P. Rijnenberg-Kievit Mw. W.J. Meijer Officier ON dr.ir. L. Maat Ridder ON A. Hofman Chr. Zachariasse, voorheen algemeen directeur van de Delta Ontwikkelingsgroep te Dordrecht F.A. Stello G.D. Kuipers

Westvoorne

Lid ON C.J. van der Sloot, Rockanje Ridder ON G.K. Koch, Tinte