Lintjesregen 2002 GROOT-AMSTERDAM

Aalsmeer

Lid ON N. Tas

Amstelveen

Lid ON B.H.M. Breij J. van der Lelie J.M. van Damme, , vice-voorzitter Woningstichting St. Lodewijk te Amstelveen Mw. G.J. Netjes-Siebrand, bestuurslid van de Dirk Netjes Stichting Mw. M.L.A.E. Elsenburg T.P. Schrama Officier ON J.B.G.M. Houweling, docent aan de Rietveld Academie te Amsterdam Ridder ON J. Soesan

Amsterdam

Lid ON A. Belhaj A.I.M. Grootjes B. Bakker, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein C. Befort D.W. Hensens drs. G.A.J. ter Heijne H.C. Liang Mw. A.M.S.J. van Rossum-Tamson, ouderling Hervormde wijkgemeente Amsterdam-Buitenveldert Mw. N. de Klerk, vrijwilligster Mw. P. van Hoorn-Geel R.H.W. van Luijnen, voorzitter van de Speeltuinvereniging Bilderdijkpark te Amsterdam Officier ON drs. A.G.F. Boersma J. Asscher, directeur van de Koninklijke Asscher Diamant Maatschappij B.V. J.A. Sierhuis, kunstschilder L. Visser prof.dr. L.J. Krol, hoogleraar Medische Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam prof.dr. W.J. de Gooijer Ridder NL J.R. Ritman Ridder ON A.E. Spijer A.S. Herman, van Britse nationaliteit, medeoprichter van het Holocaust Survivor Centre Shalvata in Londen B.J. Robbers C.E. Scheepstra, penningmeester van de Amsterdamse Doven Ouderen Verenigingen GYOUT 50+ dr. J.A. Leezenberg drs. G.J. Peelen, journalist/publicist/presentator F.J. Wijkhuisen, voorzitter van de Amsterdamse Doven Ouderen Verenigingen GYOUT 50+ F.J.H. Duister, voormalig chef/hoofdredacteur en kunstcriticus van 'Kunstbeeld' F.R. Goldschmidt, bestuurslid van de Stichting Castrum Peregrini H. Bakker, commissaris Afrika-activiteiten Universala Esperanto-Asocio H.G. Kanters H.P. Kolk, , oud-directeur Stichting Foster Parents Plan Nederland mr. A.F.L. graaf van Rechteren Limpurg Mw. dr. I.E. Kuipers-de Wilde Mw. drs. C.M. Lourens Mw. H.C. Kamperveen-Lochem, actrice Mw. I.N.J. Alwart Mw. J.L. van de Kamp-Burleson Mw. M. Karaman-Ince Mw. M. Khabbazy-Moazziz Mw. P. Albrecht-van Lent, medewerkster afdeling Infectieziekten GG&GD Mw. P.J. Meerburg Snarenberg S.B. Muller, fysiotherapeut verbonden aan A.F.C. Ajax Amsterdam

Beemster

Lid ON J.W. Witte, Westbeemster

Diemen

Ridder ON A.L. Ruitenbeek

Edam-Volendam

Lid ON Mw. A.M.T. Brinkkemper-Zwarthoed, Volendam Mw. C.I.M. Keizer-Mol, Volendam Ridder ON G.D.H.M. Mühren, Volendam

Graft-De Rijp

Lid ON C. de Lange, De Rijp C. van Ammers, West-Graftdijk Mw. C.J.E. de Lange-Slooten, De Rijp Ridder ON J.G. Prins, De Rijp

Haarlemmermeer

Lid ON A. Halenbeek, Nieuw Vennep H.J. Mahieu, Rijsenhout J.G.P. van Saase, lid van de beheerscommissie van de Stichting Dorpsraad Beinsdorp, Beinsdorp K.J. Schuit, Hoofddorp L. van der Veen, Hoofddorp Mw. E.J. Ferwerda-Pouderoijen, Badhoevedorp Mw. L.M. van Veen-Roodenburg, bestuurslid van de Turnkring Zuidelijk Noord-Holland, Badhoevedorp R.A. Klint, Nieuw Vennep Ridder ON C. van der Vlies, Badhoevedorp

Landsmeer

Ridder ON A. Heijboer, beeldend kunstenaar, Den Ilp

Ouder-Amstel

Lid ON A. Vink, lid van de kerkenraad/kerkvoogd van de Nederlandse Hervormde Westerkerk, tevens lid van het College van Kerkvoogden van de Hervormde Gemeente te Amsterdam, Duivendrecht Mw. A. Koetsier-Griffioen, Ouderkerk aan de Amstel Mw. G.J. Stronks-de Mos, Ouderkerk aan de Amstel Mw. M.M. Scholte-Tunissen, Ouderkerk aan de Amstel Ridder NL prof.dr. A.J. Porsius, hoogleraar aan de universiteit Utrecht, Duivendrecht Ridder ON C. de Groot, Ouderkerk aan de Amstel

Purmerend

Lid ON G. Rozier

Uithoorn

Lid ON H. Aartsen, bestuurslid van de Wandelsportvereniging Nieuw Thamen te Uithoorn Mw. P.M. Bosman-Homan, bestuurslid van De Zonnebloem

Waterland

Lid ON J. van Altena, Marken J.W. Broeren, Monnickendam M.G. van Gelderen, koster, tevens vrijwilliger bij de parochie van de H.H. Nicolaas en Antonius te Monnickendam Mw. S. Pereboom-Uithuisje, Marken Ridder ON dr. F.H. Kesselaar, , voorzitter van de Stichting Natuur en Milieu Educatie ir. N.H. Vink, (oud) voorzitter van de Raad van Bestuur van het Koninklijk Instituut voor de Tropen te Amsterdam, Monnickendam J. Groeneveld, Monnickendam

Zeevang

Lid ON Mw. A. Chattellon-Verburg, Oosthuizen