Lintjesregen 2002 DELFT EN WESTLAND

De Lier

Lid ON A.J.J. Dracht A.P.M. van der Sande G.C.M. Wubben Ridder ON S. Keijzer

Delft

Lid ON C.G. Sluijtman, lid, oud-bestuurslid van de Handboogsportvereniging Frederik Hendrik G.H.J. Bekking J. van IJken K. Schroot Mw. J.F. Ouwerkerk-de Koster T.L. Jansen Ridder ON drs. A.G. Toppenberg H.R. Schoeman J.A. Touw J.K. Seinstra

Maasland

Lid ON C.P. Lansbergen H.J. van de Kamp Ridder ON Mw. M.J. Jordaan-van Leeuwen

Monster

Lid ON F. de Smit J.N.M. van Leeuwen, Poeldijk J.W.M. Grootscholten, Poeldijk Mw. G. Storm-de Graaf Mw. M.M. Neefjes-Visser N. van den Bos, Ter Heijde

Naaldwijk

Lid ON C.M. van Leeuwen, Honselersdijk G.A. Cnossen, predikant van de Hervormde Wijkgemeente 'De Kandelaar' H. de Zeeuw, Maasdijk M. Steenks, Maasdijk Mw. A.M. van Heijningen-Vijverberg Mw. C.M. van den Ende-Janssen, erelid van De Zonnebloem, afdeling Naaldwijk-Maasdijk Mw. M.J.W. van Elswijk-Baremans P.N. van der Knaap, Honselersdijk

Pijnacker-Nootdorp

Lid ON A.A. van Velde, Pijnacker C. van Velzen, Delfgauw ing. J. Brand, Pijnacker L.M. de Wit Mw. C.M. de Hoog-van der Bas, Delfgauw Mw. M.G. van de Sande P.A. Hoofman P.N.J. van Adrichem, Pijnacker Officier ON dr. H.M.L. Miesen, klinisch psycholoog

Schipluiden

Lid ON Mw. A. Schouten-van Doorn Mw. A.C.M. van den Ende-van Marrewijk, Den Hoorn Mw. C.H. Smits-Hersbach Ridder ON J.W. Moerman P. Dekker

's-Gravenzande

Lid ON C.H. Schwagermann K. Valstar, organist van de Gereformeerde Kerk te De Lier

Wateringen

Lid ON F.Q.G. Onings Mw. A.A. Zonneveld-Heupers, bestuurslid bij de Gymnastiekvereniging Door Vriendschap Sterk te Wateringen, Kwintsheul Mw. J.H.M. Willemsen-Lipman Mw. J.P. Willemsen-Noordijk Ridder ON F.J. Berendse J.A.M. van der Goes, Kwintsheul