Lintjesregen 2002 ARNHEM / NIJMEGEN

Angerlo

Ridder ON H. Bais, Lathum

Arnhem

Lid ON G.J. van Ginkel M. Coemans Mw. D.G.J. de Kraker-Maters Ridder ON dr. ir. W.Q. Stolwijk

Bemmel

Lid ON A.J.M. Balduk, Gendt C. Lamers, Angeren E.W. Leijser, Huissen G.W. Meijer, Doornenburg H.B. de Jong, Gendt H.H.J. Belt, bestuurslid van de Katholieke Bond voor Ouderen te Huissen H.M.M. Scholten, Gendt H.T.S.M. Nadorp J.A. Grootjen, Doornenburg J.B.H. van der Kemp J.T.J. Volmeijer, lid van het dagelijks bestuur van de Schietsportvereniging Op de Korrel J.W.H. Stoffels J.W.R.M. Saat, Huissen Mw. A. Ludeke-Vosmaer, Gendt Mw. A.J.G. Balk-Driessen, Doornenburg Mw. C.R. Rikken Mw. J.H.M. Buurman-Otemann, Doornenburg Mw. J.J. Galavazi-Blacquière, Huissen Mw. J.M. Aaldering-Aaldering, Huissen P.C. Duifhuizen T.G. van Gellekom, bestuurslid technische zaken bij de Voetbalvereniging Hulhuizen, Doornenburg W.J.J. van Bon, Angeren

Beuningen

Lid ON A.J. Jol J.A. van Oost, Ewijk Mw. A.G. Jansen-Backer, vrijwilligster, Ewijk Officier ON prof.dr. R.C.W. Burgersdijk, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, Ewijk

Didam

Lid ON G. Kooij H. van Praag H.B.A. Giesen H.J.L.A. ten Haaf, lid, oud-bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging R.F.A. Horsting W.G.A. Banning W.L. Zanbergen

Doesburg

Lid ON B.J. Claus

Druten

Lid ON C.J.A. van den Broek, Deest Mw. M.J. van Thiel, Horssen N.J.J. van Dinteren, Deest

Duiven

Lid ON A.G.J. Weersink A.T.J. Mattijssen H.J.T. Derksen

Groesbeek

Lid ON F.G.P.W. Franssen, Heilig Landstichting G.G. Driessen G.J. Schoonderwoerd Mw. C.T. Derks-Janssen, Berg en Dal Mw. I.M.A. Verweij-Hoonhout, voorzitter van de Katholieke Vrouwen Organisatie De Horst Ridder NL prof.dr. E.A. Cutler, van Australische nationaliteit, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, directeur van het Max Planck Instituut, lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschap prof.dr. H.J.M. Hermans, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, Berg en Dal

Heumen

Lid ON G.A.A. Rooijakkers, Overasselt Mw. H.P. van Haren-Roelofs, Nederasselt T.L. Voss

Nijmegen

Lid ON A. Akkers A.H.W.J. Meisters, penningmeester van de Stichting Nijmeegse Potten- en Flikkerdag G.W.M. Mulder H.T.M. van Deelen, Lent H.W. te Kiefte, lid van het dagelijks bestuur van de Paul Krugergroep Mw. C.T. Vedder-de Bruijn, vrijwilligster in het Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh Mw. J.J. Heijmans-Wensveen, vrijwilligster in het Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh Mw. M.P. Rutten-van der Hulst Mw. T.M.T. van de Water-Eggenhuizen, vrijwilligster in het Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh Mw. T.T. Gabriel-Bouma, vrijwilligster in het Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh Mw. W. Molenaar-Opperman, vrijwilligster in het Woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh P. Willemsen prof. dr. L. Schellevis, emeritus-predikant van de Nederlandse Hervormde Kerk W.T. van de Water Officier ON prof.dr. N.J.M. Nelissen, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen Ridder NL prof.dr. P.J.M. van Tongeren, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen Ridder ON A. Moens Mw. drs. S.Y.B. Bogaarts-de Glas P. Wielsma

Overbetuwe

Lid ON A. van Wijk, Elst C.J. van Oort, Elst C.M.T. van Bussel, Heteren E.M. Deems, Elst F.H. Bos, lid vrijwillige brandweer Elst/Overbetuwe, Elst Gld F.J. Ermers, Elst H.W. Hendriks, Elst J.J. van den Brandhof, Hemmen J.W. Broos, Zetten mr. W.J.H. Wenselaar, Zetten Mw. J.A.J. Ermers-Vink, Elst Mw. J.M.J. Veens-de Jong, Herveld Mw. M.A.M.C. Essers-Arns, Driel Mw. M.E. Leibbrand-Slijkhuis, Elst P.W. Dieleman, Zetten S.M. Wisman, Oosterbeek, vestigingsmanager tuincentrum Presikhaaf Bedrijven T.G.J. Gerritsen, Herveld T.J. van Eijck, Valburg Officier ON dr. H.A. Kuiper, Zetten

Renkum

Lid ON H.W. Bik, Heelsum Ridder ON mr. M.P.G. Derckx, Oosterbeek

Rheden

Lid ON C.G.M. Staats G. Baerends Mw. J.C. Hildering-Bijdam R. van Zadelhoff, Ellecom W. van Giessen W.H. Jansen, Dieren Officier ON drs. T.M.G. van Berkestijn, Velp prof. mr. O. Moorman van Kappen, Ellecom Ridder ON J.C.F. Rijnja, Velp Gld J.J.W.F. Besselink, , Rheden, ontwikkelingswerker te Burkina Faso, Niger en Mali

Rijnwaarden

Lid ON H.W.M. Hendriks, Tolkamer Mw. T. Timmerman-Tuinman, vrijwilligster voor de Stichting Zorgcentrum Rijnwaarden, Tolkamer

Ubbergen

Lid ON G.J.J. Dengerink, Leuth Ridder NL prof.dr. H.P. Barendregt, hoogleraar aan de Katholieke Universiteit Nijmegen, Beek

Westervoort

Lid ON B.A. Kemperman G. Sanders Ridder ON Mw. M.P.L. Giesen-Geurtsen

Wijchen

Lid ON C.J. de Louw C.J. van Haren H.J. Kors H.J. van den Heuvel, bestuurslid van de Voetbalvereniging Alverna J.A.A. Keizers M.H. Föllings Mw. J.A. Pelgrum-Gotink Mw. P. Bennema-de Rijcke Ridder ON H.A. Vooijs

Zevenaar

Ridder ON H.J. Winkelman