Lintjesregen 2002 AGGLOMERATIE LEIDEN EN BOLLENSTREEK

Alkemade

Lid ON H.C.P. Klein, Roelofarendsveen Mw. W. Cuvelier-Braam, Roelofarendsveen P.J.C. Volwater, vrijwilliger, Rijpwetering

Hillegom

Lid ON H.C. Jansen Mw. T. Rekké-Neuteboom, wedstrijdsecretaris bij de Korfbalvereniging Hillegom'85 P.J. van Nieuwpoort

Katwijk

Lid ON B.W. Nieuwenhuis C.F. Saton E. Mast J. Klok, leider van de Zondagsschool en de Nederlandse Hervormde Kerk te Katwijk aan Zee J. Molenaar Mw. C. Bakker-Verloop, vrijwilligster Mw. H.C. Hoek-Hoogerdijk Mw. Th.A. Slatius-Jordens

Leiden

Lid ON D. Barnhoorn, voorzitter van de Voetbalvereniging De Sleutels te Leiden D. Nieuwenburg F.J. de Haas I.H. Cornet K.J. de Vries Mw. A.W. Ouwerkerk-Heijmans, bestuurslid van de E.H.B.O.-vereniging N. Demirbas Officier ON C.J.J. Hugens Ridder NL prof. dr. R.A. Schilperoort, hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Leiden prof.dr. J.A. Michon Ridder ON ds. A. Dronkers J. van den Burgh J.G.P.J. Duivesteijn Mw. H. Prud'homme van Reine-de Jager Mw. J. Wiersinga R.J. Veldhuijzen van Zanten

Leiderdorp

Lid ON G. Knotter J.A. Pul J.W.M.H.L. Donders Mw. J. Vollaard-van der Voet Mw. M.E. Nienhuis-Bitter P.E. Loesberg Ph. van der Giessen Officier ON A.T.M. Bisschops Ridder ON drs. C.P.A. Holierhoek

Lisse

Lid ON F. Groothedde J. Langeveld J.P.S. Lieverse Ridder ON C.T.M. Langeveld

Noordwijk

Lid ON J. Koppenaal J.A. van Leeuwen L.W.J. van Houten Mw. A.M. van der Ende Mw. J.W. Versteeg Mw. S.M. Wijnands-Molenkamp Mw. T. Houwaart-van der Linden Ridder ON J. Smit K. Vegter Mw. C.J.R. de Groot, amazone T. O'Mahoney

Noordwijkerhout

Lid ON L.J.W. Koelewijn M.J. Adriaanse Ridder ON H.T.M. van Scharenburg Mw. T.H.M. Ruigrok-van Haaster, De Zilk

Oegstgeest

Lid ON Mw. W.H. Los-van den

Eijkel, leidster van de Zondagsschool 'De Goede Herder' van de Hervormde Marewijkgemeente te Leiden, tevens bestuurslid van de Stichting Godsdienstonderwijs Op Openbare Scholen (G.O.) Officier ON mr. J.W.B. Westerburgen Ridder ON A.G. Karl, voorheen algemeen directeur van Dujat, de Nederlands-Japanse Handelsfederatie R.B.J. van der Hoorn, judoleraar R.J. Zeeman

Rijnsburg

Lid ON Mw. C. Jungerius-van Egmond W. den Haan Officier ON J. van der Veen

Sassenheim

Lid ON A.M. Bergman N.W. Koelewijn

Valkenburg

Lid ON Mw. W.C. van Dijk-Ravensbergen

Voorhout

Lid ON D. van der Tang P. Jansen

Voorschoten

Lid ON J.F. Nieuwenhuizen J.P. Peeters M. Pieterse P.D.C. Moleveld Ridder ON Mw. Y.C. Damen-van der Stoep, gewichthefster, lid van Verdienste van de Koninklijke Nederlandse Krachtsport Bond

Warmond

Lid ON Mw. B.I. van Laatum-van Houten Mw. E.H. Langenhoff-Jeuken, vrijwilligster in het Psychogeriatrisch Centrum Mariënhaven en Woonzorgcentrum Liduina Mw. E.P.M. Willemsen-de Jong Mw. H. Wielinga-van Gent Mw. H.C. van Oosterzee-Koelemij Mw. J.E. van Dongen-Haasbroek Mw. J.F. Fengler-Zeegers Mw. M. Kamsteeg-van Alphen Mw. M.E.Th.J. Mast-Gerards Mw. M.M.A. de Vroomen-de Jong Mw. N. van Mameren-de Boer

Zoeterwoude

Lid ON J.W. Vink, Zoeterwoude-Dorp Ridder ON P.J.M. Kroon, Zoeterwoude-Rijndijk