Lintjesregen 2002 AGGLOMERATIE HAARLEM

Bloemendaal

Officier ON prof.dr.ir. G. Ooms, Aerdenhout Ridder ON drs. J.M. de Jong, Aerdenhout F.J. Bovenlander, vml. hockeyspeler van het Nederlands Elftal, bestuurslid bij de Hockeyclub Bloemendaal Mw. L. Hemelaar-van der Boom Mw. M.A.A. Saveur-Hofstee

Haarlem

Lid ON A. Swierenga A.B. van Velzen, bestuurslid van de Federatie Personeelsverenigingen ressorterend onder het Ministerie van Justitie E. Grijsen F.G.M. Kock, penningmeester van de Haarlemse Sportvereniging De Kampioen Mw. A. Uhlenbeck-Koning, op grond van de totaliteit van verdiensten op defensieterrein Mw. G.C. Fortuin-van den Briel Mw. H. Prins-Strijkers, vrijwilligster bij de Bridge Club Schalkwijk Mw. H.C. Ruijssenaers-Schenk Ridder ON G. Vooges L. Schaap Mw. J.S.I. Gal, judoka prof.dr. A.A. Verrijn Stuart, secretaris natuurwetenschappen van de Hollandsche Maatschappij der Wetenschappen

Heemstede

Lid ON drs. J.W. van der Voort Mw. A.H. Simons-Dingemans, , bestuurslid Stichting Oogzorg Himalaya Mw. G. Wesseling-van der Putten Mw. J. Hoekendijk-Slinger, voorzitter Volkstuinvereniging Groenendaal Mw. W. Walet-Trommel