Duel Feyenoord tegen Fortuna niet uitgesteld

De competitiewedstrijd Fortuna Sittard-Feyenoord wordt volgens schema komende vrijdag gespeeld. Feyenoord had een verzoek ingediend de uitwedstrijd naar zaterdag te verplaatsen. Het is echter onmogelijk om die dag de wedstrijd in Sittard te laten spelen, aangezien het stadion van Fortuna in het weekeinde is afgehuurd in verband met een autoshow.

De Rotterdammers hadden het verzoek ingediend omdat ze deze week vijf spelers moeten afstaan voor diverse interlands. Om hen de gelegenheid te geven op tijd terug te zijn en ook nog een normale voorbereiding te hebben richtte Feyenoord zich tot de KNVB.

De Rotterdammers zijn nog in afwachting van het antwoord op een ander verzoek, om de competitiewedstrijd bij Willem II te verzetten van zondag 5 naar vrijdag 3 mei in verband met de UEFA-Cupfinale op 8 mei.