Falend beleid Sharon 3

Als een miljoen Palestijnen zijn gedood door anderen of zichzelf, als geen steen meer op de andere staat, als miljoenen Israëliërs zijn getraumatiseerd, als de Veiligheidsraad , Amerika en Europa hebben gepraat, kortom als we een paar jaar verder zijn, ja dan zal er vrede zijn.

En dan geldt onze dure plicht te helpen met de economische wederopbouw.

Om de solidariteitsgedachte te stimuleren is het mogelijk een goede gedachte dat Nederlandse steden en dorpen elk een Palestijnse stad of Palestijns dorp zouden adopteren. Dit zou leiden tot verbroedering en daadwerkelijke hulp, in de vorm van geld en een toestroom van nu reeds op te leiden bouwvakkers en verplegers.

We zijn dus niet machteloos en kunnen nu reeds helpen met de implementatie van de vrede.

    • P.A.F. Bakx Tilburg