Column

Supporter

Het lijkt op een wat te laat doorgedrongen aprilgrap: de ranzige broer van Boudewijn Büch wilde een seksorgie laten plaatsvinden in een skybox bij Vitesse en de beelden zouden dan via zijn internetsite worden uitgezonden. Ik vrees dat Yorin en SBS veel interesse hebben in de rechten. Een Larens bordeel zou de tochtige snollen regelen. Volgens mij is het een goed idee. De vorige eigenaar van het creditcardbordeel Yab Yum vertelde een aantal jaren geleden al dat het na een Europacupwedstrijd van Ajax altijd extra druk was tussen de satijnen lakens van zijn club. Een verloren wedstrijd leverde meer klandizie op dan een gewonnen potje. En het was niet de F-side, die op dat niveau ging wippen, maar de ƒ-side. Keurige mannen in streepjespakken. Representatiekosten.

De gemiddelde hoerenloper op Schipholtunnelaannemersniveau zegt altijd dat hij er liever niet bij was geweest, maar dat hij wat malafide onderjongens moest paaien. Hij had ook liever gewoon thuis Lingo zitten kijken in het opwindende Zeewolde. Dezelfde hoerenloper is regelmatig op cursus in een treurig provinciehotel en krijgt daar te horen dat hij efficiënter met zijn tijd om moet gaan. Tijd is geld. Dus economisch gesproken is het veel beter als het neuken meteen al tijdens de wedstrijd gebeurt. Tophoeren laten het klaarkomen samenvallen met een doelpunt. Een spannende 0-0 krijgt een enorme erotische lading. Mooi tijdsbeeld: in het ene vak slaan de harde supporterskernen elkaar totaal dood, in de skyboxen wriemelen ze elkaar tot grote hoogte en op het veld wordt een beetje gevoetbald door jongens die daar stuk voor stuk fluitend een miljoen netto per jaar mee verdienen.

Een vriendelijk verzoek aan de hoerenlopers: na afloop wel douchen. Dan ruikt moeder de vrouw niet dat je naar het voetballen bent geweest en op die manier verdient de Nuon ook nog wat terug van die geïnvesteerde en nooit teruggekregen 35 miljoen euro.