Kalou heeft slechts een scheurtje in hamstring

De blessure van Feyenoorder Bonaventure Kalou valt mee. De Ivoriaan liep donderdag in de eerste halve finale van het UEFA-Cuptoernooi tegen Inter Milaan een hamstringblessure op. Onderzoek in het ziekenhuis wees gisteren uit dat de aanvaller slechts een klein scheurtje in de hamstring heeft. Hij mist morgen de competitiewedstrijd tegen NAC, maar wellicht kan hij volgende week donderdag weer meespelen in de return tegen Inter.

Daags na de overwinning van Feyenoord op Inter (1-0) is een run ontstaan op kaartjes voor de eindstrijd, die 8 mei in de Rotterdam wordt gespeeld. De finale is nu al uitverkocht. Hoewel Feyenoord komende week nog in eigen huis tegen Inter moet spelen, wachtten de fans dit duel niet meer af. Ze stuurden gisteren massaal via internet aanvraagformulieren naar de KNVB en de UEFA. ,,De vraag overstijgt het aanbod ruimschoots'', aldus KNVB-woordvoerder De Leede. De bonden bepalen na de halve finales welke aanvragen worden gehonoreerd.