Bayer Leverkusen na zege dichtbij Duitse voetbaltitel

Bayer Leverkusen heeft na een 4-2 zege op Kaiserslautern zijn leidende positie in de Bundesliga vergroot. Nummer twee Borussia Dortmund verloor met 3-2 bij VfB Stuttgart en heeft met nog vijf duels op het programma vier punten achterstand. Bayern München en Schalke 04, die de derde plaats delen, speelden allebei gelijk. Bayern kwam niet verder dan 0-0 bij HSV. Schalke bleef bij FC Köln op 1-1 steken.

In de Engelse competitie wonnen de drie titelkandidaten Arsenal, Liverpool en Manchester United. Arsenal won twee keer met 3-0, van achtereenvolgens Sunderland en Charlton Athletic. Liverpool heeft na een 2-0 zege op Charlton nu een punt minder en een wedstrijd meer dan koploper Arsenal. United won met 4-3 bij Leeds en heeft twee punten minder en een wedstrijd meer dan Arsenal.