C.v.project naar Maarten 't Hart

Arteco Filmfinancing probeert particuliere investeerders te bewegen tot het beleggen in de Nederlandse film Het woeden der gehele wereld naar de gelijknamige roman van Maarten 't Hart. De film zou een budget van acht miljoen euro behoeven en wordt geproduceerd door Rob Houwers maatschappij Nedfilm. Volgens een persbericht dat de emissie begeleidt was 't Harts roman ook een bestseller in de Duistalige wereld en zal Ben Verbong (Het meisje met het rode haar, de Duitse bioscoophit Das Sams) als regisseur optreden. Voor de hoofdrollen noemt het persbericht `nationale sterren' onder wie Monique van de Ven, Jeroen Krabbé, Carice van Houten, Pierre Bokma, Ellen ten Damme, Victor Löw, Thomas Acda, Kees Prins en Monic Hendrickx'. De inschrijving voor deze fiscaal gunstige c.v. sluit morgen.