Hingis en Seles in halve finale

Martina Hingis heeft zich op het tennistoernooi van Indian Wells geplaatst voor de halve finale. Zij versloeg in de kwartfinale gisteren de Zuid-Afrikaanse Amanda Coetzer met 6-1 en 6-2. De Zwitserse speelt in de volgende ronde tegen Monica Seles, die in de kwartfinale met 6-3, 3-6 en 6-3 won van de Spaanse Arantxa Sanchez. De partij werd onderbroken als gevolg van een zandstorm. Seles moest na elke slagenwisseling met een natte handdoek het zand uit haar ogen vegen. De vrouwen zetten hun spel voort op de overdekte hoofdbaan. Bij de mannen werd de als vijfde geplaatse Duitser Tommy Haas in de tweede ronde uit het toernooi geslagen (6-4 en 6-2) door de Amerikaan Todd Martin. De Amerikaan Pete Sampras hield zich staande en bereikte de derde ronde ten koste van de Spanjaard Albert Costa (6-4 6-4).