Veel buitenlandse uitnodigingen voor Liza May Post

Liza May Post heeft na haar presentatie op de Biënnale in Venetië de vorige zomer uitnodigingen gekregen uit Amerika, Oostenrijk, België, Denemarken, Duitsland en Engeland. In Amerika krijgt ze een solopresentatie in het Institute of Contemporary Art in Philadelphia en een driemansexpositie in het Museum of Contemporary Art in Houston. In Kopenhagen, Berlijn en Sheffield staan soloprojecten op stapel, in Wenen en Brugge groepstentoonstellingen. Dat blijkt uit gegevens van de Mondriaan Stichting. Ook andere Nederlandse kunstenaars kregen buitenlandse uitnodigingen na de Biënnale.

Zo krijgt Mark Manders onder meer een groepsexpositie in het MoMa in New York en in 2003 een solo-expositie in Chicago. Aernout Mik gaat onder meer naar Porto, Toronto en Tokio, Frank van der Salm naar Los Angeles.