Aldus...

,,Dinsdag trouwt Dales en ik wens zijn partner heel veel geluk want in de politiek ontpopt de bruidegom zich niet als betrouwbaar.'' (De Amsterdamse PvdA-lijsttrekker Rob Oudkerk vandaag in de Telegraaf over zijn VVD-collega Geert Dales die heeft aangekondigd in 2006 niet meer met PvdA in een college van burgemeester en wethouders te willen zitten.)

,,Het is niet verboden op ons te stemmen, ook niet als je niet uit onze achterban komt.'' (ChristenUnie-lijsttrekker Kars Veling in een interview met Milieudefensie)

,,De ontdekking van de hemel' van Harry Mulisch, omdat het boek Nederlands, werelds en mystiek is en alles vertelt waar mensen naar op zoek zijn.'' (D66-leider Thom de Graaf vertelt op zijn persoonlijke website over zijn favoriete boek)

,,Aan de informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend en het CDA-Aalten neemt geen verantwoordelijkheid voor de consequenties van het gebruik van de geboden informatie.'' (Mededeling op de website van het CDA in Aalten)

Reacties en tips: frontberichten@nrc.nl