`Hindoe' Beckham

De Engelse voetbalinternational David Beckham is met zijn vrouw Victoria en zoontje Brooklyn afgebeeld als de Hindoegoden Shiva, Parvati en Ganesh op een schilderij van de in Engeland wonende zusjes Amrit en Rabindra Singh. Het doek maakt onderdeel uit van een serie kunstwerken die binnenkort in het noordwesten van Engeland wordt tentoongesteld met het oog op de Gemenebest Spelen die in juni in Manchester beginnen. Een gekroonde Beckham, stervoetballer van Manchester United, draagt op het schilderij voetbalschoenen en in zijn rechterhand houdt hij een designer-zonnebril vast. Zijn vrouw, vooral bekend geworden als zangeres Posh van de Spice Girls, houdt een microfoon vast. Zoontje Brooklyn draagt een shirt van Manchester United. Na de Gemenebest Spelen, die eens in de vier jaar worden gehouden, gaan de kunstwerken op tournee en kunnen ze bekeken worden in onder meer India en Canada.