Aldus...

,,Er was niet heel veel geld, er is niet heel veel geld en er zal niet heel veel geld zijn. En ik ga u er geen brief over schrijven.'' (Minister Jorritsma (VVD) gisteren tijdens het vragenuurtje in de Tweede Kamer tegen het Kamerlid Eurlings (CDA) inzake fondsen voor de economische structuur)

,,Gewelddadige Talibaanstrijders in Afghanistan worden ten onrechte op een hoop gegooid met vreedzame Nederlandse calvinisten.'' (SGP-Kamerlid mr. C.G. van der Staaij gisteren op een spreekbeurt over fundamentalisme in Hervormd Centrum `De Ark' in Papendrecht)

,,Ik kook eenvoudiger dan Ad Melkert. Ik vind het leuk om te doen, maar ik geloof niet dat ik de Nederlanders nu tot voorbeeld kan zijn op kookgebied.'' (VVD-minister van Financiën Gerrit Zalm in een interview met het CDA-Magazine)

,,We springen allemaal in het diepe, maar niemand weet hoe diep en koud het water is.'' (Wethouder M. te Roller (VVD) van Veere, over de invoering van het dualisme in de gemeentepolitiek in de Provinciale Zeeuwse Courant)

Reacties en tips: frontberichten@nrc.nl