Onderschriftenwedstrijd

Op de foto van vorige week toonden fotografen en cameramensen grote belangstelling voor de dagvaarding van voormalig Enrontopman Kenneth Lay die de Amerikaanse senaatscommissie voor Financiën begin deze maand uitbracht. Een groot deel van de lezers meent dat hier stukken van een Nederlandse politicus op tafel liggen. ,,Dus dat zijn nu die boeken van Pim Fortuyn'', is van R. Hoekstra uit Zwijndrecht en ,,Verkiezingsprogramma Leefbaar Nederland moeilijk scherp te krijgen'', van Paul Oude Luttighuis uit Enschede. Kasper van Noppen uit Amsterdam bedacht: ,,Nieuwe grondwet zonder artikel 1 gepresenteerd in Nieuwspoort.''

Hans Joosten uit Lent koos voor een geheel andere invalshoek: ,,Zwemdiploma Pieter van den Hoogenband blijkt vervalst.'' Nogal wat inzenders lieten zich inspireren door de bouwfraude. De vondst van M. M. Tordoir-Kreugel is in de ogen van de redactie de meest geslaagde: ,,Uniek document ontdekt: een door het Van der Valk concern aangevraagde bouwvergunning.''