DEBAT OVER HET TRIBUNAAL

Zondag 10 februari organiseert NRC Handelsblad een debat over de status van het Joegoslavië-tribunaal. Sprekers zijn professor Frits Kalshoven, emeritus hoogleraar volkenrecht, die onder meer voorzitter was van de VN-commissie die in ex-Joegoslavië oorlogsmisdaden heeft onderzocht, en de Canadese advocaat Christopher Black. Hij is vice-voorzitter van het internationaal comité voor de verdediging van Slobodan Miloševic.

Het debat vindt plaats in De Rode Hoed, Keizersgracht 102,

Amsterdam. Het begint om 20.00 uur. De voertaal is Engels. Kaarten kunnen worden

gereserveerd op 020-6385606.

Lezers van NRC Handelsblad ontvangen drie euro korting op de toegangsprijs tegen inlevering van deze bon aan de kassa van De Rode Hoed. Zij betalen vijf euro in plaats van acht euro. De korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen.