Albanese politici gemolesteerd

De Albanese minister van Europese Zaken, de woordvoerder van het Albanese parlement en de Albanese NAVO-ambassadeur zijn gisteren in een Brussels hotel gemolesteerd. De delegatieleden, die in Brussel waren voor gesprekken bij het Europees parlement, werden rond middernacht in de lobby van het hotel in elkaar geslagen door waarschijnlijk een groep Albanese asielzoekers in België. Ze moesten in het ziekenhuis worden behandeld. Alleen minister Milo kon na behandeling het ziekenhuis verlaten en zal vandaag zijn programma gewoon voortzetten. De parlementswoordvoerder liep een gebroken neus op. Volgens het Albanese parlement was het geweld het werk van aanhangers van Sali Berisha. De oud-president ontkent iets met de aanslag te maken te hebben en heeft het geweld veroordeeld.