Kleuter ontvoerd bij benzinepomp

Bij een benzinestation aan de Zevenkampse Ring in Rotterdam is vanochtend een driejarig meisje in de auto van haar moeder ontvoerd.

Omstreeks 09.45 wilde de vrouw afrekenen bij de bezinepomp toen een onbekende man in haar auto stapte en wegreed.

De uit Rotterdam afkomstige vrouw had de autosleutels in haar auto laten zitten. Een medewerker van de pomp, de 25-jarige Antonio Barbosa, zag de auto wegrijden en wees de vrouw daarop. ,,Ik dacht dat de man misschien bij haar hoorde en even de auto wegzette, maar de vrouw raakte direct in paniek.'' Volgens Barbosa uitte de vrouw de verdenking dat de ontvoerder haar Griekse ex-man is.

Medewerkers en klanten hebben meteen de omgeving van het pompstation afgezocht in de hoop dat de man de kleuter ergens had laten uitstappen, maar dat was niet het geval. De politie heeft een opsporingsbericht voor de auto uit laten gaan. Het pompstation aan de Zevenkampse Ring heeft buiten geen beveiligingscamera's dus er zijn geen beelden van de man. Volgens een woordvoerder van de Rotterdamse politie is het niet eerder voorgekomen dat op deze manier een kind wordt ontvoerd.