Jongen (4) bedreigt beheerder van sportcomplex

Een vierjarige kleuter heeft vorige week een 43-jarige beheerder van een sportcomplex in Culemborg bedreigd met de woorden: ,,Als je je smoel niet houdt, gaan er klappen vallen''. Dat heeft een woordvoerder van de politie Gelderland-Zuid bevestigd. Volgens een woordvoerder van de sporthal had de beheerder het jongetje gewaarschuwd dat hij niet in de garderobe-rekken mocht klimmen, omdat dat gevaarlijk was. Volgens de politiewoordvoerder vroeg de moeder vervolgens of de beheerder ,,wel kon tegen een kind van vier'' en kondigde ze aan dat hij ,,er nog wel achter zou komen''. Rond kwart voor zeven kwam een onbekende man, volgens de politie waarschijnlijk de vader, het kantoor van het sportcomplex binnen en sloeg de beheerder in het gezicht. Het broertje van de kleuter was door een docent uit zijn sportles verwijderd. De beheerder heeft aangifte gedaan bij de politie.