Zeeuwse wandelingen

Wandelen is meer dan lopen van A naar B, vindt het nieuwe kleine wandelreisbureau DeWitteWandelingen te Vlissingen. Eigenares Joke de Witte heeft een `wandelfilosofie' meldt het persbericht: ,,Bij uw eerste voetstappen voelt u de druk van het gewone leven nog, daarna verandert het leven in het zetten van de ene voet voor de andere, haasten heeft geen zin, bespiegelingen wel. Verrassingen zijn te vinden bij een opvliegende vogel, adembenemende uitzichten, dromerige koeien en het trotseren van de elementen.''

Zeeuwse elementen welteverstaan, want DeWitteWandelingen biedt vijf verschillende wandelvakantietjes van drie tot zeven dagen in Zeeland aan. De filosofie mag zweverig klinken, praktisch is het advies een paar stevige wandelschoenen, passende kleding en een rugzak mee te nemen.

www.dewittewandelingen.nl