Onderschriftenwedstrijd

Dieren op de foto, zoals de twee honden van vorige week die in Moskou achter hun bedelende baasje zitten (Reuters), dat is vragen om vergelijkingen met mensen. Vooral Osama bin Laden werd in de hond herkend, zoals `Nee Osama, niet bang zijn, zo herkent echt niemand je!', de inzending van Herman van der Woude (Lelystad). Het hondenstel kreeg allerlei identiteiten toegemeten, zoals in `Sylvia: Niet zo somber, Cor! We zitten er toch warmpjes bij?' van Harke Smits (Delft) en het korte `Netelenbos en Timmer' van A. Janssen (Vinkeveen)

Yves Saint Laurent was een inspiratiebron. `Twee zichtbaar geschokte cliënten van YSL na afloop van de persconferentie waarin de couturier zijn afscheid aankondigde.' is van Marieke van Nimwegen (Breda). Op: `Rouwende vrienden bewijzen Buddy Clinton in ijzige kou laatste eer' van Marsha Tatipikalawan (Amsterdam) kwamen veel varianten binnen. De boekenbon gaat naar G.J. Hartsuikerwestra (Noordbergum): `Wow! Bolletjes geslikt! En nu vliegangst?'