Na afloop

De mening van bioscoopbezoekers over de film `Ocean's Eleven': ,,Een goede film met mooie mannen.''

Eric Kraaijevanger (39), productontwikkelaar bij Calvé en Marie-Louise van Werkhoven (36), bedrijfsleidster in een kinderwinkel.

Eric: ,,Ik ben benieuwd wat Julia Roberts krijgt voor deze rol. Ze hoefde er niet veel voor te doen. De film deed me denken aan Mission Impossible. Ik ben niet razend enthousiast, maar er zaten wel kleine leuke dingetjes met humor in. Soms was de film wel een beetje gezocht en voorspelbaar. Dat zo'n overvaller op een cruciaal moment met zijn hand vast komt te zitten, bijvoorbeeld. Die George Clooney heeft wel een goede kop.'' Marie-Louise: ,,Het is meer een film om thuis op de video te zien.''

Sander de Jong (29), werkt bij Rijkswaterstaat.

,,Ik heb genoten. Een vergelijking met Mission Impossible doet de film tekort. Ik moest wat betreft de sfeer eerder aan Jackie Brown denken. Goed vond ik dat de film niet erg voorspelbaar is. Het plan voor de overval is niet al van het begin af duidelijk. Soms opereren ze wat klungelig, dat is grappig.''

Marie-José Klok (29), werkt bij het softwarebedrijf Symantec en is getrouwd met Sander.

,,Een goede film met mooie mannen. Ik kan niet zeggen of ik Brad Pitt of George Clooney het lekkerste hapje vind. De interactie tussen de karakters die deze twee acteurs vertolken vond ik mooi. Het zijn oude makkers. Ze hebben geen volzinnen nodig om met elkaar te communiceren. Er zitten gekke dingen in de film, maar die komen wel geloofwaardig over.''