Kort nieuws

Ex-Spicegirl Geri Halliwell, dankzij een sportschool-regime sterk afgeslankt, vindt dat haar wassen replica-in-de-maak in de Londense Madame Tussaud er veel te dik uitziet. Maar schoonheid is relatief. `Harry Potter op een verkleedpartij' – met dat compliment moet de Britse Anne Robinson het doen.De Californische Mr. Blackwell, gevreesd samensteller van inmiddels de 42ste jaarlijkse `best/worst dressed'-lijst, verkoos haar tot 's werelds slechtstgeklede vrouw. Robinson, die in het BBC-spelprogramma The Weakest Link haar kandidaten afbekt, is volgens Blackwell `de zwakste schakel in de mode'. Julia Roberts was de bestgeklede vrouw. De 19-jarige zangeres Britney Spears, die tot vorige week het predikaat van slechtstgeklede vrouw droeg, moet wel op haar hoede blijven, want ze staat nog nummer twee op de lijst: ,,een opgewarmde Madonna op een slechte dag''.