Buitendijk niet blij met Krajicek als zijn opvolger

Wim Buitendijk is niet blij met het besluit dat Ahoy' vanaf 2004 met Richard Krajicek verder gaat als toernooidirecteur van het World Tennis Tournament in Rotterdam. Buitendijk, die tot 2003 nog de leiding heeft en zelf graag had willen doorgaan, zei dat vanmorgen bij de presentatie van de editie in 2002, die van 18 tot en met 24 februari wordt gehouden. ,,Ik had een andere keuze gemaakt'', aldus Buitendijk. Volgens Ahoy'-directeur Jos van der Vegt kan Krajicek ,,een extra dimensie'' aan het evenement toevoegen. Komende maand komen wereldtoppers als Kafelnikov, Ferrero, Grosjean, Henman, Ivanisevic en Safin naar Rotterdam. Van de Nederlandse tennissers zijn alleen Schalken en Krajicek rechtstreeks toegelaten tot het hoofdtoernooi. De deelname van de al meer dan een jaar geblesseerde Krajicek is echter zeer onzeker. Rotterdammer Sluiter heeft een wildcard gekregen.