Vader brengt zus `meisje van Nulde' naar geheim adres

Rochelle Rikkers, het driejarige zusje van de vermoorde Rowena (het `meisje van Nulde') is door haar vader ondergebracht op een geheime adres in Nederland. De vader, Martin Huisman, wil daarmee aantonen dat hij goed in staat is zijn dochter te beschermen tegen de media.

De Stichting Jeugdbescherming Dordrecht, die de voogdij heeft over Rochelle, maakte woensdag tijdens een hoorzitting van de rechtbank in Dordrecht kenbaar dat zij het voornemen heeft het meisje zo snel mogelijk bij de vader weg te halen. De voogdij-instelling wil Rochelle tijdelijk bij een pleeggezin plaatsen, om haar weg te houden van de media en om haar geestelijke gesteldheid te laten onderzoeken. De advocaat van de vader stelt dat Huisman Rochelle niet heeft ontvoerd, en dat hij graag met de voogdij-instelling wil overleggen. Als dat niets oplevert, zal hij juridische stappen nemen om zijn dochter te behouden.