Potterhoekje

Nieuwe Potter-cd: 21 uur luisteren

HET NIEUWSTE DEEL van de Potterboeken, De Vuurbeker, is nu op cd uitgekomen. Het wordt voorgelezen door Jan Meng, en duurt in totaal 20 uur, 48 minuten en 50 seconden! in totaal bestaat het cd-boek Harry Potter en de Vuurbeker uit 16 cd'tjes. Dat is twee keer zoveel cd's als het eerste Harry Potterboek, dat uitgeverij Rubinstein uitgaf en uit 8 cd'tjes bestond. Jan Meng las daarop 9 uur en 20 minuten voor.

Potter is de duivel

DE STICHTING BIJBEL en Onderwijs in Amersfoort is een waarschuwingsactie begonnen tegen de duivelse kanten van Harry Potter. Bij bioscopen waar de Potterfilm draait delen ze folders uit met teksten als: `Je moet niet denken dat je met de duivel en zijn geesten kunt spelen. Wanneer je het toch probeert, zul je merken dat jij hun speelbal wordt.' Volgens de gelovige christenen verleiden de Potterfilm en boeken kinderen tot duivelse praktijken. Meer info op www.webscholier.nl en www.occultenlicht.nl