Website

NRC Handelsblad heeft deze week een speciale website voor docenten in de bovenbouw van havo en vwo geopend. De site is te vinden op docenten.nrc.nl.

De docentensite biedt ondersteuning aan docenten die actuele thema's in hun lessen willen behandelen. Daarvoor zijn enkele honderden opgaven beschikbaar voor alle vakken die op de havo en het vwo worden gegeven. Voor deze opgaven wordt samengewerkt met de redactie van www.stepnet.nl van de educatieve uitgeverij ThiemeMeulenhoff. De docentensite is de `partner' van de site scholieren.nrc.nl. Op zowel de scholieren- als de docentensite is het eerste exemplaar te vinden van een speciale krant op A4-formaat. Deze thematische krant, die kan worden 'gedownload' en gekopieerd om uit te delen in de klas, zal dit schooljaar nog enkele malen verschijnen. De eerste `A4-editie' heeft als thema: debatteren.