Annemarijn Steijlen maakte Max & Vera-tekening

EEN BOZE BRIEF uit Ubbergen viel bij de Kinderpagina op de mat, zeg maar gerust een brulbrief (uit de Potterboeken). Terecht. Want we hebben een fout gemaakt. Bij een Max en Vera-tekening van een kind hadden we een verkeerde naam gezet, op de Kinderpagina van 12 oktober. De mooie tekening was gemaakt door Annemarijn Steijlen, en niet door Hilde Schneemann. We willen dat hierbij graag recht zetten. Annemarijn krijgt natuurlijk ook een T-shirt.

GEZOCHT

We zoeken ook nog een paar adressen van kinderen die wel een brief instuurden voor een Max & vera T-shirt, maar die hun adres niet duidelijk op tekening of enveloppe zetten. Het gaat om: Eva Sterk en Hilde Schneemann. En als Jelle en Fenna via L. Hermans nog geen shirt hebben: graag adres naar Kinderpagina NRC Handelsblad, Postbus 3372, 1001 AD Amsterdam