DRUK OP RELATIE

Naam: Gijs van Meegen (56)

Beroep: grossier in kamer-planten, nu in de WAO

Ziekte: epilepsie

,,Twintig jaar geleden, na de kerstdrukte, kreeg ik mijn eerste aanval. Pats achterover en bewusteloos. Daarna volgde aanval op aanval. Ik heb ook wel eens langs de kant van de weg gelegen. Nog steeds bereken ik de tijd van een eventuele aanval bij het oversteken. Door een nieuw medicijn gaat het nu wel beter. Zeven maanden ben ik niet gevallen. Je begrijpt hoe verdrietig ik was toen ik vorige week weer door mijn benen zakte. De zaak heb ik moeten sluiten en ik mag niet meer autorijden. Mijn relatie werd slechter (`Dan zit ik hier straks met een zieke oude man') en we gingen uit elkaar. Gelukkig heb ik weer een aardige vrouw ontmoet. Ik heb haar eerst een verslag van zeven pagina's laten lezen over mijn ziekte. Ze belde en zei: `Je hebt me de hele nacht wakker gehouden, maar ik wil graag met je verder'.''

    • Margot Poll