Vermiste gevonden

Leden van de politie Woensdrecht hebben gistermiddag het lichaam gevonden van de 43-jarige Marc Spriet uit Putte. De man, die werd gevonden in de tuin van zijn buurman, was sinds vorige week woensdag spoorloos. Hij zou door een ongeval om het leven zijn gekomen. Spriet werd sinds negen dagen vermist.

Omdat hij onder behandeling was voor depressies vreesde zijn familieleden het ergste. Toen de politie naar hun mening niet voldoende inzet toonde de man te gaan zoeken, werd besloten zelf een grootscheepse zoektocht op touw te zetten. Die bleef zonder resultaat.

Het levenloze lichaam van de man werd gistermiddag aangetroffen in de tuin van zijn buurman. Vanuit die tuin was Spriet met tussenpozen bezig met drainagewerkzaamheden rond de garage in zijn tuin. Vermoedelijk is tijdens het draineren het talud gaan schuiven en boven op hem terecht gekomen. Gezien de grote diepte waarop hij zich bevond, is hij volgens de politie kennelijk niet in staat gebleken zich te bevrijden en is hij door verstikking om het leven gekomen.