SELECTIE Radio

RADIO

Tema. Over de kunst van het scheiden en de verschillende omgangsvormen voor een zo goed mogelijk contact met de kinderen. Tevens praat psycholoog Isabelle Streng over de begeleiding van kinderen met een chronische ziekte. 747AM, 14.02-15.00u.

Het literaire landschap. Schrijver Willem Brakman wordt ondervraagd over Enschede, ,,het onlieflijke stadje E.'', uit zijn werk en woonplaats Boekeloo. 747AM, 15.02-16.00u.

Easy listening. Aandacht voor de in Los Angeles overleden Jay Livingston. Samen met Ray Evans schreef hij hits voor Doris Day (Que Será, Será), Nat King Cole (Mona Lisa), Bob Hope (Silver Bells) en Johnny Mathis (The Twelfth of Never). Radio 2, 23.02-1.00u.

Šimek 's nachts. Gesprek met meubelontwerper en binnenhuisarchitect Jan des Bouvrie. Hij praat onder andere over de ziel van een interieur. Radio 1, 0.04-1.00u.