Potterhoekje

Filmfoto's voor Potterhoek

HET POTTERHOEKJE KREEG van de makers van de eerste Harry Potterfilm, die volgende maand uitkomt, een setje dia's, exclusief, met figuren uit de film. Bekijk ze hiernaast.

Mijn vader leest Potter voor

HARRY POTTER IS een succes. Ik ben een hele grote fan van Harry Potter. Ik heb alle delen en iedereen wil ze lezen. Maar waarom moet alles tegelijk gebeuren? Verder verheug ik me op het 5e boek en de film, want dara gaan we (als ie er is) naar toe. Ik lees iedere week het Potterhoekje, dus ik wil graag een keer mijn verhaal erin. Harry mag van mij in wel 10 delen. Over fouten in het boek heb ik niets te zeggen. Mijn vader leest het boek ook met zulke leuke stemmen voor. Ik heb op school een Harry Potter-agenda en ene map van Harry Potter. Maar waarom is het Engels maar in Nederland gemaakt?

Eigen nieuws Vera Kemper, 9, Abcoude

HET POTTER HOEKJE ANTWOORDT: Volgens ons zijn de Potter-agenda's allemaal in het Engels gedrukt, en zijn alleen sommige reclame's per land verschillend in de eigen taal er in gestopt.

Stuur je Potter-ervaring aan NRC Handelsblad Potterhoekje , Postbus 3372, 1001 AD AMSTERDAM. Zet altijd je naam, leeftijd en adres op de brief.