Michael Jordan: 41 punten

Michael Jordan heeft zaterdag tijdens een van de oefenwedstrijden voorafgaande aan de Amerikaanse basketbalcompetitie een score van 41 punten behaald. De 38-jarige Amerikaan die aan een comeback bezig is, was in de wedstrijd tegen de New Jersey Nets veel te goed voor zijn medespelers van de Washington Wizards.

De Wizards verloren de wedstrijd met 102-95. De coach van de Wizards, Doug Collins, noemde de prestatie van Jordan `zorgelijk'. Niet omdat Jordan zo `angstig' goed speelde, maar omdat zijn medespelers zo ver bij het spel van de beste basketballer aller tijden achterbleven. Wanneer Jordan speelde, liepen de Wizards uit op de Nets. Wanneer Jordan op de bank zat, maakten de Nets de voorsprong ongedaan.

Jordan speelde in totaal 33 minuten. Volgens medespeler Chris Whitney was Jordan `groots'. ,,Het was een genot om naar hem te kijken, maar we moeten hem meer helpen, we kunnen niet van hem verwachten dat hij de hele wedstrijd speelt en alle punten maakt.''

Jordan, die de afgelopen drie jaar niet in de NBA speelde, was na afloop tevreden over zijn lichamelijke conditie. Volgende week maakt hij zijn rentree.