PSV mag beroep doen op jeugdige reservedoelman

PSV heeft gisteren toestemming gekregen van de Europese voetbalunie UEFA om reservedoelman Guido Budziak op de spelerslijst te zetten. Hij is voor de rest van het seizoen speelgerechtigd voor Europese wedstrijden. De 19-jarige doelman was aan de selectie toegevoegd nadat vier andere keepers door blessures niet inzetbaar bleken voor het duel van vanavond tegen Lazio Roma.

Feyenoord kan morgenavond, in de vierde wedstrijd in de Champions League tegen Sparta Praag, niet beschikken over aanvaller Jon Dahl Tomasson. De Deen beschadigde zondag in het competitieduel tegen FC Groningen het kapsel van zijn enkel. De clubtopscorer mist zaterdag mogelijk ook de uitwedstrijd tegen AZ. Shinji Ono, de Japanner die zondag het enige doelpunt voor zijn rekening nam, is aangewezen als vervanger van Tomasson.