Lazio Roma wint eindelijk weer eens een wedstrijd

Lazio Roma heeft zich tegen Atalanta Bergamo hersteld van een serie slechte resultaten. De Romeinse club morgen de tegenstander van PSV in de Champions League won in eigen stadion met 2-0.

Internazionale blijft in Italië koploper ondanks het gelijkspel (1-1) tegen Udinese. Dat kwam omdat achtervolger Verona met 2-2 gelijk speelde tegen Brescia.

Juventus nam in de Turijnse derby tegen Torino in de eerste helft een voorsprong van 3-0, maar verspeelde die na rust op dramatische wijze: 3-3. In de 89ste minuut miste de Chileen Salas een strafschop voor de thuisclub.

AC Milan kwam op eigen veld tegen hekkensluiter Venezia niet verder dan 1-1.

Barcelona speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen Valencia. Gabri maakte een kwartier voor tijd de gelijkmaker voor Barcelona. Rivaldo kreeg rust in verband met de wedstrijd tegen Bayer Leverkusen, woensdag voor de Champions League.

Deportivo la Coruña won met 2-1 bij Real Zaragoza en is koploper van de Primera Division. Real Betis had die positie kunnen overnemen, maar verloor gisteravond de uitwedstrijd tegen Celta de Vigo met 3-1.

Titelverdediger Real Madrid stelde opnieuw teleur. Bij middenmoter Aláves bleef de sterrenploeg steken op 0-0. Het gat met koploper Deportivo bedraagt al acht punten.

Bij Manchester United kregen zaterdag Van Nistelrooy, Véron, Beckham en Keane vrij voor de uitwedstrijd tegen Sunderland. United won niettemin met 3-1. Omdat lijstaanvoerder Leeds United met 1-1 gelijkspeelde bij Liverpool werd de achterstand van de landskampioen op de koploper tot één punt gereduceerd.