Barcelona heeft lot weer in eigen hand na winst op Lyon

Barcelona heeft het lot in de Champions League weer in eigen hand na de 2-0 zege van gisteren op Olympique Lyon. Daardoor klom de Spaanse voetbalclub naar de tweede plaats in de groep, die na drie speelronde wordt aangevoerd door Bayer Leverkusen. De Duitsers behaalden gisteren de derde zege op rij door het nog altijd puntloze Fenerbahçe met 2-1 opzij te zetten. In groep E won koploper Celtic met 1-0 van Rosenborg door een rake vrije trap van Thompson. FC Porto-Juventus (0-0) was vooral een hard duel met veel overtredingen, maar betrekkelijk weinig (vijf) gele kaarten. Edgar Davids maakte na een schorsing zijn rentree bij de Italianen. In groep G won Manchester United met 2-0 bij Olympiakos Piraeus. Naaste belager Deportivo la Coruña bleef steken op 1-1 tegen Lille.